Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tyrane zeny

11LILI82

MOJ DRUH MA ZBIL..... PRISIEL OPITY DOMOV A UDIERAL PASTAMY A KOPAL MA DO HLAVY... AJ PRED DETMI....CO MAM ROBIT AKO MAM POSTUPOVAT.... PROSIM.....

ivana4837

breza 77 jasne popísala,že ju jej manžel psychicky a fyzicky týral...myslím,že som to dobre pochopila z jej príspevkov a podľa mňa on to robil hlavne spôsobom neustáleho ponižovania..upratovať naschvál už upratané,všetko kritizovať,zhadzovať a udupávať ľudskú dôstojnosť,sebavedomie a jeho neustála snaha urobiť zo schopnej sebavedomej ženy totálnu neschopáčku...neviem,ale to sú bez debaty jasné prejavy psychického týrania...nepovažujem za týranie iba to ak muž mláti ženu...sú prípady,kedy sa manželia nedotkli nikdy svojej manželky (fyzické násilie),ale pritom ich dohnali takmer k šialenstvu svojou psychickou tyraniou...a ženy a často i deti sa potom dostávajú z toho mnoho rokov,ak nie celý život iba vďaka odbornej pomoci,či už psychiatra,alebo psychológa...

SLOVÁ DOKÁŽU NIEKEDY VIAC UBLÍŽIŤ AKO FACKY...NEHOVORIAC SAMOZREJME,AK SA KOMBINUJE TÝRANIE PSYCHICKÉ S FYZICKÝM!!!

breza77

bublabla,nerozumiem ako myslis IQ,ex manzel mal tiez dve VS,sprosty nebol,ale to co popisujem a ktomu bitka,to nie je tyanie,precitaj si este raz oba texty,tu islo o tyranie nie len mna ,ale aj deti,ktore uz od strachu utekali spred televizora,ked sa objavil doma z prace..neda sa to takto opisat..je to tazke a ani sa velmi rozpisovat nechcem,sposobuje mi to emocne problemy,ked na to myslim,musela som chodit tri roky na poradnu,takze uz aj to znamena nieco,pri tom nechcem si dalej vytahovat spomienky,nerada na to spominam,uz sme relatine za mnou

breza77

ubijal vo mne moju osobnost,som dost aktivna,pisala som to v predchadzajucom texte,cim viac som upratovala,sila,starala sa o deti tym viac bol nespokojny,dokonca som sila aj bundy,ja som kupovala len latky a vlnu,vsetko moja rucna praca,bol vojak z povolania,nikde ma nebral,lebo vraj sa hanbil,za moje chovanie a reci,pritom som pracovala ako sefka v jednom velkom obchodnom dome,takze vies si predstavit,musela som sa o seba starat,a o komunikacii ani nehovorim,islo to tak daleko,ze som nikam nechodila,dostala som z neho strach,vulgarne slova,ako vsetci o mne rozpravaju,ze sa hambi,ze som k...a a tak,pri tom on neprelozil slamku v domacnosti,vsetko kritizoval,aj zavesenu zaclonu po mne upravoval,asi tak je na nej nic nezmenil,vyrovnaval strapce na koberci,deti stale nahanal do ucenia aj ked boli naucene,a boli vynikajuci ziaci,dcera prednasa matematiku na VS a syn je vo 4 roc.VS,ja som si dorobila dalsie vzdelanie,pred tym som uz bola VS a stale nestacilo..neda sa to tak jednoducho zhrnut do niejakeho textu..mam prehlad pracujem v obchode a on sukromny sektor nikdy nechapal,ja som musela na peniaze robit ,on ich dostal a pravidelne...takze asi v skratke--

breza77

v ziadnom pripade nesies cuvnut,dotiahni to do konca,uvidis stoji to za to,stoji to vela sily a energie,ale vysledok,pochopis az to dotiahnes do konca,a zacni od nova, nie je to jednoduche ,ale stoji to za to...drzim palce

akodal

Ja som sa už vykecala v téme vulgárny partner...
Keď ono sa povie... pozbierajte všetky sily a het!!! Čo so strachom??? Čo s pocitom, že už za nič nestojím??? Čo s pocitom, že som ten najnemožnejší tvor??? Ja viem že to pravda nie je... Som úžasná!!! Ale už už keď sa chcem k niečomu odhodlať, aspoň mu vykričať všetko čo robí, tak ma ten strach a bezmocnosť znova prepadnú!!! Hm??? Čo???

breza77

AHOJTE,14 rokov v manzelstve,par peknych dni a ostatne v prvej faze psych.tyranie,ty nic nevies,si neschopna,si ako tvoja matka a podobne slova,v tom case som sa v prvom rocniku vs vydavala,v druhom mala dieta,neprerusila som,dokoncila v pohode,ale on tri krat vyletej z prveho rocnika,az vojsko bolo riesenie.Starala som sa o domacnost,varila,sila,strikovala,vsetky domace prace som vedela,dokonca aj muzske pteroze mam dvoch bratov a tí ma to naucili,zobrat vrtacku,ci pila je pohoda,postupne sa pridaval aj tlak od svokry,8x sme sa koly robote ex manzela stahovali,pokial sme cakali za bytom ,on si uzival slobodu a ja som mala dve deti,pracu a povinnosti,ked prisiel domov ,len sa stazoval ako je unaveny.Trikrat som dala na rozvod ,to uz fungovali aj bitky,dostala som aj ked neviem zaco.preventivne,,ked sa opil stahoval zo mna paplon,vyhanal ma z domu,s financiami to bolo tiez tak,ja celu pasku a peniaze a on si odkladal,az pri rozvode po 14 rokoch som vedela,kolko zaraba.A ako prislo k definitivnemu rozhodnutiu podania rozvodu...boli to moje deti,dcera rano o 6hod otvorila dvere a mu naznacila,ze nech odite/musim podoknut,ze vytiahol na mna aj pistol,skoncila som aj v lekar.osetreni,ale ked som cytla nervy,to by ste kukali ,co som s nim dokazala urobit,len ma prosil nech prestanem,to uz vo nme fungovalo ako cert/a deti vykkrikla,mami do kedy si to nechas ,,a to bola sila,presedela som u pravnika cely den az prisiel na mna cas.musim dodat este fakty,chodila som 3 roy do poradne ,6 rokov so mno sex.nezil a od podaania ziadosti o rozvod ubehli dva mesiace a ja som bola rozvedena,nasi nam ponukli rstarorodicovsky byt do podnajmu a stahovali sme sa 300km prec.Dnes mam dve VS deti,dokonca dcera studuje doktoranske,ja mam zivnost,dostala som sa z toho relativne vdaka detom a mojej rodine,dcera do dnes ma s otcom negativny vztah,tiez ju bil,so synom vychadza,ale aj syn ho trpi,len koly tomu ze je jeho otec,drzim vsetkym zenam prsty,a rieste svoj zivot,nenechajte so sebou mlatit,je to tazka,dlha cesta za slobodou,ale stoji za to ,ked otvaram na vlastnom vyte klucom dvere,viem,ze je tam syn alebo ticho...vydrzte sloboda je krasna pre vas a pre vase deti..

RNG

inac neviem ci sa neopakujem ale pom takom dlhom brani antidepresiv = chemikalii mas iste zamorenu poriadne pecen a precistit ju protokolom dr Berksona by bolo ziaduce, tiez odmorenie enzymami.
Dal by som si vyskusat aj zamorenie tela zo vzorky vlasov, ci nemas nahodou problem s ortutou, olovom, hlinnikom alebo kadmiom. To vsetko su rozne mozne dovody depresii. Je tu cela skupina depresnutych prave z toho dovodu.
Rychly test na to je zobrat 100 mg alfa lipoickej kyseliny a ked ti zacne jemne "harasit" z toho, iste mas zamorenie ortutou alebo inymi a citis detoxifikacnu reakciu.
Potom je ti plny Berksonov protokol prilis brutalny a musis sa najprv odmorit, alebo pouzivat protokol bez Alfa lipoickej kyseliny zatial.
Napoj sa potom na
skupinu depresnutych, co sa odmoruje, najdes ich cez
jeden@atlas.sk kde to vedie Navi, pod takym nickom vystupuje na teme depresia.