Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hennecolor-kde ju zozeniem?

gloss

mirka - mala som ju 40 min. tak ako je odporúčaný max.čas, dlhšie by som to ani nenechala nakoľko je v tom chémia :(

- od Ivet som si chcela objednat francuzsku Hennecolor-bordo alebo hnedú ale má na nu dosť vysokú cenu...som z toho sklamaná-rátala som s ňou :(

masasko - hrozne sa mi vymyla vlastne skoro nič na vlasoch nezostalo, rátala som že sa bude vymývať ale toto ma dosť prekvapilo a dala som za krabičku 4 €. Ten DM zábal je fajn dosť som sa bála mám zlú skúsenosť s hennovým prelivom z Logony strašne mi dovrzal vlasy tak s hennou musím opatrne ale dnes som to zo zúrivosti riskla a dopadlo to dobre takže si myslím že by som kludne už mohla dať aj práškovú Hennu a že by mi to už tak nevysušilo a dala som do toho zábalu masku nie olej-olej čo som čítala na nete sa najnovšie neodporúča nakoľko práve on vysušuje, vlasy sa potom ťažko rozčesávajú a ževraj aj zabraňuje lepšiemu zafarbeniu, takže vhodné je pridať dáky dobrý-osvedčený kondiš najlepšie bez silikonu :)

mirka 23

Masasko, ten šampon je podla mňa dosť dobrý, je najlepší z tých všetkých chemických. Mne zatial najlepšie sadol šampon od Lavery fialový, ktorý je na lupiny.

mirka 23

gloss, presne tak, je to lepšie ako chemická farba, ale nie je to henna. Tak daj zábal z DM, alebo pokojne daj aj tu s farbou. A aku farbu potrebuješ? Yvette si neskušala písať? A ak si budeš davať hennu, tak nechaj čo najdlhšie. A tu venitu ste ako dlho nechavali na vlasoch?

gloss

ahojky :) ja som si tiež v sobotu dala na vlasy venitu hennacolor čiernu višňu, farba krásna lesklá aj vlasy neboli dáko moc presušené ale v nedelu som vlasy umyla a teda doooosť sa vymyla :( tak som dnes rozhodla šupnúť hennový zábal z DM že čo to spravý a idem na pravú práškovú hennu len ju musím niekde zohnať :D inak zábal fajn-mala som ho pre začiatok len necelé 2 hodiny a som spokojná :) venitu už nechcem ked som si prečítala zloženie tak mi stačilo síce neobsahuje peroxid ani amoniak ale zvyšok je chémia a obal dosť klame a zavádza :( ale zase na obranu vždy lepšie ako tie farby a prelivy s amoniakom a peroxidom asi tak :)

masasko

je to zmes heny a biliniek, neobsahuje to peroxid ani amoniak, takze to nenici vlasy. hej sampon mam ten z DM, zatial som ho skusala len 2X tak uvidime, ale pekne vonia:)

mirka 23

Super, ta farba od venity je asi dobrá ak prechadzaš z chemickej na hennu, nie je to prava henna, ale ked vraviš, že si spokojna, tak super.