Ahojte, prosim vas neviete mi poradit, kde na Slovensku sa da kupit hennecolor? Vraj je lepsia ako ta z DM. Dakujem.
Hennecolor-kde ju zozeniem?
mirka - mala som ju 40 min. tak ako je odporúčaný max.čas, dlhšie by som to ani nenechala nakoľko je v tom chémia :(
- od Ivet som si chcela objednat francuzsku Hennecolor-bordo alebo hnedú ale má na nu dosť vysokú cenu...som z toho sklamaná-rátala som s ňou :(
masasko - hrozne sa mi vymyla vlastne skoro nič na vlasoch nezostalo, rátala som že sa bude vymývať ale toto ma dosť prekvapilo a dala som za krabičku 4 €. Ten DM zábal je fajn dosť som sa bála mám zlú skúsenosť s hennovým prelivom z Logony strašne mi dovrzal vlasy tak s hennou musím opatrne ale dnes som to zo zúrivosti riskla a dopadlo to dobre takže si myslím že by som kludne už mohla dať aj práškovú Hennu a že by mi to už tak nevysušilo a dala som do toho zábalu masku nie olej-olej čo som čítala na nete sa najnovšie neodporúča nakoľko práve on vysušuje, vlasy sa potom ťažko rozčesávajú a ževraj aj zabraňuje lepšiemu zafarbeniu, takže vhodné je pridať dáky dobrý-osvedčený kondiš najlepšie bez silikonu :)
Tiez chcem vyskusat ten zabal z DM, len som chcela dadat vlasom nejaku farbu a lesk a potom uz len regenerovat:)
A farbu som mala na vlasoch asi 40minut
gloss: ja som si farbila vlasy v nedelu:), teraz si ich chcem zas umyt tak dufam, ze vana nebude zas cela hneda.
ahojky :) ja som si tiež v sobotu dala na vlasy venitu hennacolor čiernu višňu, farba krásna lesklá aj vlasy neboli dáko moc presušené ale v nedelu som vlasy umyla a teda doooosť sa vymyla :( tak som dnes rozhodla šupnúť hennový zábal z DM že čo to spravý a idem na pravú práškovú hennu len ju musím niekde zohnať :D inak zábal fajn-mala som ho pre začiatok len necelé 2 hodiny a som spokojná :) venitu už nechcem ked som si prečítala zloženie tak mi stačilo síce neobsahuje peroxid ani amoniak ale zvyšok je chémia a obal dosť klame a zavádza :( ale zase na obranu vždy lepšie ako tie farby a prelivy s amoniakom a peroxidom asi tak :)
je to zmes heny a biliniek, neobsahuje to peroxid ani amoniak, takze to nenici vlasy. hej sampon mam ten z DM, zatial som ho skusala len 2X tak uvidime, ale pekne vonia:)