Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hennecolor-kde ju zozeniem?

Lucinka33

Napriklad na pokozku, aj na jedenie, atd. ma antimikrobialne ucinky. Aj na tejto stranke je niekolko tem o kokosovych olejoch, skus najst, ak sa ti chce :) Da sa kupit cez net, najlacnejsi som zohnala tu: www.melibara.sk Su tam napisane aj niektore ucinky kokosoveho oleja. Ale pozeram, ze momentalne ho nemaju na sklade.

masasko

A čo je ten kokasák?
Ja si tiež robievam zabaly na suche končeky, zmiešam žltok a olovovy olej a necham si to taku pol hodinku na vlasoch. Nedavno som začala použivat aj ten olejček od Avonu na suche končeky, zatial to neviem posudit ci pomaha, použivam ho este malo, ale po natreti su tie konce ovela hladsie a vlacnejsie, tak uvidime s casom :)

gloss

to je ešte skoro nie? ved som farbila minulú sobotu i ked som nad tým dosť rozmýšlala lebo naozaj to mám také dosť nijaké vymyté :( možno cez týždeň :) teraz som si spravila zábal na dlžkach ktoré sú také suchšie ešte od odfarbovania, dala som si na ne kokasák-poriadne vmačkala do vlasov a zaplietla som si francúzky cop takže kludne tak možem ísť aj von nič nie je vidno taká kamufláž :D a vlásky sa pekne vyživujú celý deň :)