Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hennecolor-kde ju zozeniem?

masasko

Chcem si dat tu od Venity nie je to uplne cista hena, ale lepsie ako nic :). Chcem zmiesat 1/2 gastanovej a 1 orieskovu, predtym som si davala opacny pomer a bolo to trochu tmavsie ako som si predstavovala, tak uvidim ako to teraz dopadne.

mirka 23

Masasko, vyskušaj...Mne sa zdá, že v tie dni lepšie chytá farba na vlasy, takže aj dlhšie vydrží a ked sa aj podstrihneš, tak by ti potom mali lepšie rásť vlasy.
A aku máš hennu? Lebo som to nejak nepostrehla...

masasko

mirka23: tak to vyskusame :), aj tak by som na buduci tyzden niekedy chcela farbit a podstrihnut si konceky.
A to by potom mala vyzerat krajsie alebo dlhsie vydrzat?

masasko

gloss: no neviem ci jej to chyti s touto farbou, tam niekde je aj napisane ze ona viac menej tonuje a zvyraznuje prirodzenu farbu vlasov. Ale kazdopadne to môze vyskusat a uvidi.
Ja chcem farbit niekedy na buduci tyzden, este presne neviem.

mirka 23

Inak masasko aj ine baby, vhodne dni na hennovanie (podla lunarneho kalendara) budu na buduci týždeň 15. a 16 a ak to nestihnete, tak celkom fajn to bude ešte aj 17, 18, 19. Odporučam vtedy hennovať.

gloss

masasko a kedy farbíš? daj potom vedieť :) moja teta si chce dať orieškovú ale na blond vlasy, čo myslíš chytí jej to moc tmavo? a aký má odlesk? dakujem :)

masasko

Ja mam svoje take hnede neidentifikovatelne :), ja som si miesala 1 gastanovu a 1/2 orieskovej a mala som ju na vlasoch asi 40min. Chytilo mi to dost tmavo, chcela som to trochu jemnejsie, ale po jednom, dvoch umytiach to uz bolo fajn. Určite je ta farba lepsia ako ostatne a ta vona je super, taka prijemna bilinkova, nestipe to v ociach ako tie amoniakove a peroxidove.

gloss

masasko a prečo menej gaštanovej? je to moc červené? akú máš vlastne svoju farbu vlasov? ja som s touto čokoládovou fakt spokojná nevymýva sa tak brutálne ako tá višňa a hlavne je to taký prirodzený príjemný odtieň. Na odrastoch, čo je cca 9cm tam je to stále také pekné čokoládové, lesklé, umývaním trochu zosvetlala len tá časť vlasov ktorá bola kedysi blond :( ale nie je to také dramatické-myslím ten prechod, myslím, že ked to budem znova farbiť bude to už trvácnejšie aj na tých dlžkach :) a znova dám tento čoko odtieň :) a tá voňa oproti chemickým farbám je proste úžasná, farbenie je teraz pre mňa priam radostná a príjemná udalosť :D

masasko

Ahoj, no to sa tesim ze to pekne vyzera. Mne sa moja pekna hneda da sa povedat uz vymyla:(, ale uz planujem ze si zase zafarbim, no skusim teraz len tu orieskovu, alebo viac orieskovej a menej gastanovej. Este uvidim, podla nalady :)

gloss

masasko ahoj, dnes som nevydržala a nafarbila som sa čokoládovou venitou - višňa už bola dosť vypraná a tá čokoládka je fakt pekná je to taká tmavá čokoláda a ten lesk jak blesk :) teším sa, len aby sa tak rychlo nevymývala ako tá višňa :( ale kočky čo používajú venitu písali že tie prvé tri sa vymývajú dosť rýchlo a potom už tak nie že potom stačí farbiť kludne také každé 4 týždne to by bolo super :)