cawes prosim poradte mi ako sa vyrovnat so smrťov niekoho koho milujem?,:-(
co ak umirie milovani clovek?
usiko
dakujem velmi pekne za rasu ale aj teraz pri citani tychtoo slov mi tecu slzy viem že sa trapi aj on lebo sa trapimja.
on sa s tym sice zmieril do tej mieri ako sa da ale ja nie nedokazim sa zmierit s tym že pprichadazam o niekoho koho milujem...
A hlavne teraz nie ked som asi tehotna:-(
moj priatel, teraz uz byvaly, mal rakovinu. Zistili mu ju, ked mal 18, nasiel si hrcku, pod pazuchou. Prezila som vsetko s nim. Operacia, dlhe mesiace v nemocnici, chemoterapia, ozarovanie...Bolo to neskutocne tazke. Bala som sa, ale stale som si nepripustala, zeby mohol zomriet. Nastastie sa z toho dostal, ale boli tri hrozne roky.
Je tazke ti poradit.Ale musis byt silna, stat pri nom dokonca. Ak sa s tym on zmieril, musis sa aj ty. On sam by urcite nebol rad, keby si sa trapila. Drz sa
zlatko, tak v tomto je tazko radit...je to velmi silne a kto neprezil asi nepochopi....
ale istotne viem, ze sa to da prekonat, aj ked velmi tazko.....vies, vezmi si to tak, ze ked sa budes trapit, nezmenis to, len sa utrapis a priatelovi nepomozes, len bude mat zly pocit z toho, ze ta trapi on.....ja vie, ze je to tazke, ale skus sa prekonat a ber veci tak ako su...uzivaj si chvile, ktore spolu este mate a tez sa z nich.....
vsetko na svete sa deje tak, ako sa to diat ma....vsetko ma svoju pricinu, takze toty nezmenis, ani keby si velmi chcela....
viem, je to tvrde, a mne sa lahko radi, ked nie som na tvojom mieste, ale inak sa to neda.....
mozno by si mohla poziadat o pomoc psyvhologa...su specialne trenovani aj na taketo pripady.....
drzim ti palce, a velmi...
Co sa deje moj priatel ma rakovinu a meno sa mi pred ocami.
Kazdy den je na nomvidiet že je to horsie a horsie.
Sicemi vravi aby sombola silna a neplakala ale to sa neda.
Neskutocne sa bojim že o nehopridem:-(.
Uz nevladzem, nevldzem sa na neho pozzerat a vediet že ma pol roka a že tio bude stale horsie:-(:-(
sisa, povedz nam, co sa deje, budeme ti vediet lepsie poradit.....
Nie ale umiera a ja si nevem predstavit co bude potom:-(
a niekto ti umrel? lebo ja som tiez mala stavy, ze hoci mi nikto neumrel, mala som panicky strach z toho, ze mi umrie... ale to obdobie uz preslo, uz na take veci nemyslim