co ak umirie milovani clovek?

Sisa777

usiko
dakujem velmi pekne za rasu ale aj teraz pri citani tychtoo slov mi tecu slzy viem že sa trapi aj on lebo sa trapimja.
on sa s tym sice zmieril do tej mieri ako sa da ale ja nie nedokazim sa zmierit s tym že pprichadazam o niekoho koho milujem...
A hlavne teraz nie ked som asi tehotna:-(

happi

moj priatel, teraz uz byvaly, mal rakovinu. Zistili mu ju, ked mal 18, nasiel si hrcku, pod pazuchou. Prezila som vsetko s nim. Operacia, dlhe mesiace v nemocnici, chemoterapia, ozarovanie...Bolo to neskutocne tazke. Bala som sa, ale stale som si nepripustala, zeby mohol zomriet. Nastastie sa z toho dostal, ale boli tri hrozne roky.
Je tazke ti poradit.Ale musis byt silna, stat pri nom dokonca. Ak sa s tym on zmieril, musis sa aj ty. On sam by urcite nebol rad, keby si sa trapila. Drz sa

usiko

zlatko, tak v tomto je tazko radit...je to velmi silne a kto neprezil asi nepochopi....

ale istotne viem, ze sa to da prekonat, aj ked velmi tazko.....vies, vezmi si to tak, ze ked sa budes trapit, nezmenis to, len sa utrapis a priatelovi nepomozes, len bude mat zly pocit z toho, ze ta trapi on.....ja vie, ze je to tazke, ale skus sa prekonat a ber veci tak ako su...uzivaj si chvile, ktore spolu este mate a tez sa z nich.....

vsetko na svete sa deje tak, ako sa to diat ma....vsetko ma svoju pricinu, takze toty nezmenis, ani keby si velmi chcela....

viem, je to tvrde, a mne sa lahko radi, ked nie som na tvojom mieste, ale inak sa to neda.....

mozno by si mohla poziadat o pomoc psyvhologa...su specialne trenovani aj na taketo pripady.....

drzim ti palce, a velmi...

Sisa777

Co sa deje moj priatel ma rakovinu a meno sa mi pred ocami.
Kazdy den je na nomvidiet že je to horsie a horsie.
Sicemi vravi aby sombola silna a neplakala ale to sa neda.
Neskutocne sa bojim že o nehopridem:-(.
Uz nevladzem, nevldzem sa na neho pozzerat a vediet že ma pol roka a že tio bude stale horsie:-(:-(

hruska1

a niekto ti umrel? lebo ja som tiez mala stavy, ze hoci mi nikto neumrel, mala som panicky strach z toho, ze mi umrie... ale to obdobie uz preslo, uz na take veci nemyslim