co ak umirie milovani clovek?

som so sandy

sisa, naozaj som sa ta nechcela dotknut, preco si odpisala moje prispevky, ked mozno ja sa mozem vcitit do takeho pocitu, a namiesto toho chces rady od niekoho kto o tom mozno nema ani sajnu, prajes tu ludom aby necitili tu bolest a ktovie kolki si to tu citaju (neprispievaju) a placu z tej svojej bolesti.ja ti len chcem povedat ze tu rady nenajdes, to musis sama pochopit ze nejde len o tu tvoju bolest.

Sisa777

som so sandy tak prepáčte vsetci že som bola zúfala že pocit v duši bezmoci ma dusí že som to musela niekomu povedať..
Prajem kažéemu veľa šťastia aby nemusel cítiť tu bolesť čo ja:-(:-(

som so sandy

pevne verim, ze by si clovek hadam takyto pribeh nevymyslal. sisa? neviem, ale ked som ja bola v tej situacii na net som ani moc nechodila, nebol nato cas a ak aj bol, urcite som nechcela riesit to s cudzimi ludmi a nepisala ako sa mi niekto kazdym dnom straca, trochu ma zarazila tato tema so vsetkymi prispevkami a radami, nikoho neurazam, musela som reagovat, hlavne nato ako pises sisa ako sa vyrovnat so smrtou milovaneho cloveka, citam dalej a ten clovek este zije..nerozumiem tvojmu problemu.

Sisa777

som so sandy ahoj rešpektujem tvoj názor máš právo pochybovať.
No nemám prečo predstierať slzy a strach. strach s toho že osoba ktorú milujem umiera.
nebudem ťa presviedčať že neklamem nemá to zmysel.
no tak rada by som bola keby toto cele bolo iba klamstvo dala by som čokoľvek zato aby som si to vymyslela a aby on bol zdravý...

som so sandy

sorry, ale aj mne sa to zda trochu vymyslene, nechcem nikoho ranit, mne teraz odisla milovana osoba na rakovinu a urcite by som nieco take nepisala, a myslim, ze nikto v takejto situacii, nechcem sa naozaj nikoho dotknut, ja viem co to je, a ta moja osoba nemala ani sancu na liecbu, a nepoznam zatial nikoho, co by takto liecbu odmietal, ked sa moze pokusit o zachranu zivota, a co dokonca chce znicit aj dalsi, este nenarodeny zivot, cudne! a ak je to pravda, nebud sebecka a nemysli nato ako si nevies predstavit zivot bez neho, ale namiesto toho bud s nim, ja som ani zdaleka tolko casu nemala, ani povedat vsetko co som mala.

Sisa777

cawko:-( tak toto je najhorší deň v mojom živote:-(
Už to vie a nieje nadšený namiesto radosti sa strhla hádka.
Dal mi jednoznačne najavo že dieťa nechce :-((

ripka

Prepac, az ked som odoslala svoj prispevok, az potom sa mi zobrazili tie dva posledne... takze drzim vam palce velmi ;-) dobre to dopadne, len treba chciet a verit tomu.. ozvi sa potom

ripka

Sisa, povedz mu hned, ze cakate spolu babo a potom napis, ako zareagoval. Je to velmi dolezite. Nechapes, ze mu to musis povedat cim skor? neodkladaj to! Nikto, kto ti tu radi, nechce zle ani tebe ani tvojmu priatelovi.