co ak umirie milovani clovek?

zufala:(

tak mu povedz ze ked sa vylieci moze byt s tebou ovela dlhsie a tych par mesiacov v nemocnici prezijete :) jaj drzim vam palce ozvi sa potom

Sisa777

Baby dakujem ideme na veceru o chvilu a tam mu to poviem dufam ze sa potesi potom dam vediet ako to dopadlo:-)
A dneska mal aj celkom v poho den nebolo na nomvidiet až tak že je chory ach tak rad by som bola keby bol ok.
A prečo nechce liecbu jeho slova: nechcemumierat v nemocnici chcem si to uživať a tebou a ziť:(:-( takže keby nemal mna....

zufala:(

jezisi toto je hrozne co tu citam...sa mi slzy tlacia do oci...:( vies..ked sa bavis na temu dieta tak ine je to teoreticky a ine prakticky ked uz vies ze si tehotna..mozno to cele prehodnoti a zacne sa liecit ked bude mat o dovod navyse.ja nechapem preco sa nechce liecit...ved ked tu ma milovanu osobu a este aj malinke na ceste...tak by som robila vsetko co mozem nech tu mozem byt s nimi nadalej...ach..ale ked nechce nutit ho nemozeme...drzim palce vecer sa pomodlim za vas

Sisa777

awojte baby zatila som mu to nepovedal ae len tak som nahodou nahodila temuu a povedal že ked obol zdravy dal by za dieta cookolvek no tera že by ho nechcel:-(:-(
Aby som neostala s babom sama:-(:-(
Ach a potomma tak jemne chytil za brucho a povedal že budem mat babo s inym ked n tu ž nebude:-(:-( ach:-(:(

ripka

okamzite mu to povedz! mozes mu tak zachranit zivot!!!! a cim skor, tym lepsie, mozno sa spamata a bude chciet bojovat... ale uzaj mu to bez povedat!!!