cawes prosim poradte mi ako sa vyrovnat so smrťov niekoho koho milujem?,:-(
co ak umirie milovani clovek?
tak mu povedz ze ked sa vylieci moze byt s tebou ovela dlhsie a tych par mesiacov v nemocnici prezijete :) jaj drzim vam palce ozvi sa potom
Baby dakujem ideme na veceru o chvilu a tam mu to poviem dufam ze sa potesi potom dam vediet ako to dopadlo:-)
A dneska mal aj celkom v poho den nebolo na nomvidiet až tak že je chory ach tak rad by som bola keby bol ok.
A prečo nechce liecbu jeho slova: nechcemumierat v nemocnici chcem si to uživať a tebou a ziť:(:-( takže keby nemal mna....
fakt niekedy pomaha tzv. terapia sokom.ozvi sa toto nemozes len tak nechat
preboha, ved mu to povedz!!!
jezisi toto je hrozne co tu citam...sa mi slzy tlacia do oci...:( vies..ked sa bavis na temu dieta tak ine je to teoreticky a ine prakticky ked uz vies ze si tehotna..mozno to cele prehodnoti a zacne sa liecit ked bude mat o dovod navyse.ja nechapem preco sa nechce liecit...ved ked tu ma milovanu osobu a este aj malinke na ceste...tak by som robila vsetko co mozem nech tu mozem byt s nimi nadalej...ach..ale ked nechce nutit ho nemozeme...drzim palce vecer sa pomodlim za vas
awojte baby zatila som mu to nepovedal ae len tak som nahodou nahodila temuu a povedal že ked obol zdravy dal by za dieta cookolvek no tera že by ho nechcel:-(:-(
Aby som neostala s babom sama:-(:-(
Ach a potomma tak jemne chytil za brucho a povedal že budem mat babo s inym ked n tu ž nebude:-(:-( ach:-(:(
Sisa,ak mu to nepovies a nedajboze sa snim nieco stane mozno si to budes vycitat do konca zivota.ripka ma pravdu
okamzite mu to povedz! mozes mu tak zachranit zivot!!!! a cim skor, tym lepsie, mozno sa spamata a bude chciet bojovat... ale uzaj mu to bez povedat!!!
a ja už neviem co ma robit ostala somm tehotnaaneviemci mu tomamvobec povedat ci sidieta nechat vziat:-(((
ale ludia on to vzdal:-(