Prosím pomôžte mi neakou dobrou radou..strašne mi pália ruky..paprika..ktorú som krájala do leča..myslím to vážne..pokrájala som 5kg štiplavej papriky..a teraz ma páli..nevydržím,
Strasne ma palia ruky
Amika, posluchnem Ta.. s malou obmenou..Rúčky do mliečka..konačik na jazýček..:-p..to už mám z toho čípania..
gitka este do alkoholu vraj namocit,mas konak doma? popripade to zopakuj s tym mliekom,macaj sa pekne :-)
..A páli to ďalej..soľný peeling+mlieko si skúste!!! Ostali mi ruky jemné!!!..a potom..znova čípu..
Amika..je..to lepšie..ale len dočasne..aj tak ďakujem..
s tou solou si to mas urobit nieco ako piling a najlepsie by bolo keby si si mohla ruky namocit do studeneho mlieka potom,prave som docitala jeden pribeh o tom ako sa jedna zena takto trapila po chili paprickach :-)
Skúsim soľ..vodu..a mlieko..ďakujem
Ajajaj..oblizla som prst po milke..a páli ma už aj pusa..ešte že ten MÔJ je na nočnej..mu neublížim..
ja som si teraz precitala,nieco o tomto som nasla na google,ze si mas zmiesat sol s vodou s tymto si to ponatierat a oplachnut mliekom,skusis?
skus si ich potriet smotanou.... to sa dava aj na chrbet, ked sa spali od slnka, mozno ta to trosku schladi aspon
fuu,tak to je potvora tá paprika,keď ani fenistil nezaberá