neviem ako toto mam riesit:(

Príspevok v téme: neviem ako toto mam riesit:(
bodocka

Ahojte! Chcela by som vediet vase nazory na moju situaciu, ak s tym mate skusenosti, budem velmi rada za rady.Mam dva a polrocny vztah, s priatelom sa velmi lubime, teda ja ho milujem ale aj po vcerajsku neverim ze ma nejak miluje.Totiz vie v. dobre ze neznasam alkohol ze mi vadi ked si da tolko vela piv..On vie aj dovod preco sa mi alkohol hnusi. Bol chyteny, robil hluposti pred jeho kamaratom, ale aj napriek tomu s akumne spraval pekne.Vytkla som mu to,ze moje slovo nema cenu u neho ked aj tak si vypije a povedala aj to ze vedel ze mi to ublizuje a nemoze cakat inu reakciu..Nepacilo sa mu to, ze som pri jeho navsteve kamosa nebola vesela atd..Samozrejme mi to vytkol,ze sa musel hanbit zamna a tak..Snazila som sa v tom rozhovore pekne zachovat, povedala som mu ze moje zelania i ked ich je malo nerespektuje, ze som nestastna a on na to ze prave on je nestastny. Mohla som prinom stat len s otvorenymi ustami ze aku to debilinu hlupu mi vytyka a ci si mysli ze ked mi ublizi budem sa hrat na stastnu. Povedal mi co som vobec necakala, pretoze mi hovori velakrat ze je somnou stastny viac ako predtym a nedokaze bezomna ziť, ze jemu je luto ze sme spolu opat!!! Pretoze sme prezili aj rozchod.. aj vtedy mi ublizil. Ani sa ma vopred nespytal ci s nim nepojdem na vylet, len o 5min. 12 ci pojdem.. Ja ze nie a on na to ze som mantacka..jasne.. a ked osm mu popriala pekny vylet a spytala ako ma moze skutocne milovat a chciet mat ma za zenu ked mi povie ze jemu je luto ze je somnou! Nakoniec som sla domov a pocula za chrbtom chod do riti..Pritom inokedy ked sa pohadame sa vzdy zmierime. Keby osm mu vazne ublizila ale toto povedat prakticky za nic!! Ako mu mam dat najavo ze s nim nechcem byt ked si ma nebude vazit?Som zufala..az teraz sa ozval ze zajtra pride.:( A pritom ho milujem a potrebujem velmi. Nechcem aby v buducnosti bol este horsi, a zacal mi nadavat a tak ako to byva.Netusim co mu povedat aby sa konecne uvedomil, ze mame krasny vztah a ci ho chce zas znicit. Nechcem aby somnou manipuloval, uz som sa poucila.Dakujem za rady.

bodocka

vies co Inner, na strednej sa on s alkoholom vyzabaval dosytosti:) velakrat mi o tom hovoril ale aj to ze to uz nepotrebuje. este minuly rok sa mi vzdy pochvalil ze ked ide s kolegami si sadnut on si da kofolu:) samozrejme som sa tesila, ze je mudry..on vie, ze moji vlastny rodicia pili, (oni uz neziju:(
dokonca sa mi nehambil povedat ze aj jeho st. otec pil,teda ze on to v sebe tiez moze mat.vie, ze umna to rozmar nie je. je mi luto ze si mala rovnaky problem. ano, vztahy su prilis komplikovane, to vzdy vravim. okrem toho ja som chcela poradit:) sama to musim riesit. ale je otazne ci on bude mat zaujem..

Inner

Niektori chlapi sa v mladosti vyburia a potom uz tolko nepiju. A s pivom zvyknu mat chlapi velmi blizky vztah :-). Mala by si zvazit, ci mu to pivo predsalen nedokazes tolerovat alebo ci uz s tym alkoholom nezacina mat tvoj priatel vaznejsi problem. Ale zaroven mysli na to, ze clovek sa tazko meni a chlap detto :-). Mozno to, co od neho chces, je pre neho len nejaky babsky rozmar. Ja som si to s tym svojim byvalym dokonale prezila. Mala som pocit, ze si ma nevazi. Dodnes spolu vychadzame super a viem, ze svoju lasku mi daval najavo viac cinmi nez slovami. Casto mi ublizoval prave tak, ako ten tvoj tebe. Mas to tazke. Vobec neviem, ako lepsie ti poradit :-( Vztahy su prilis zlozite na to, aby existovalo jedno proste vychodisko

bodocka

hjbvjv:
v tej vete ze sa hambi za mna ze som nebola vesela pred jeho kamosom, mas úplnu pravdu..ja nechapem akokolvek sa na to pozriem ze co sa ma co hambit..keby osm bola nejaka mrcha ,neslusna, keby osm ho podvadzala nepoviem! ale je to tak..inak kamaratov ma dobrych co sa tesim, ale neviem ako ho zbavit toho aby nepil tolko piva:( ani si nechcem predstavit ake hluposti mi zajtra povie, ako som mu ja ublizila .. isto budem s nasim vztahom na pochybach..este ze idem prec na Vš, mozno ked bude sam, a bude sa bat o mna co sa uz teraz boji ze sa inym zapacim.. ano bojim sa ze je to manipulovanie!

hjbvj

no tak to je sila, tak on sa za TEBA hanbi, že si nebola veselá, keď prišiel jeho kamoš. ja na tvojom mieste by som mu povedala:"a ja sa za teba hanbím, keď si ožratý". Už teraz s tebou pekne manipuluje, čo myslíš, ako to bude keď sa vezmete? on si bude domov vodiť kamarátov z krčmy a ty sa na nich budeš musieť ešte usmievať, aby sa milosťpán za teba nehanbil!!!
Prepáč, že som sa tak rozčúlila, ale nechápem baby, ktoré robia zo seba pred chlapmi handry a ešte to ospravedlňujú slovami: ale ja ho ľúbim a potrebujem!!!
To čo potrebuješ je viac sebavedomia a nie nejaká magor, ktorý ťa považuje za mantáčku!

bodocka

pre informaciu ja mam 20 on vyse 23:) no tak prave toho sa bojim aky bude neskor, lebo myslim na buducnost a zalezi mi na mojom stasti.ked sa zda ze som vacsinou na prvom mieste ale zda sa aj to, ze toto chlap dospely ako si on mylsi ze je, nerobi. ano, musim si stanovit pravidla.partnerstvo nie je zabavna hra.. a dokaze zneprijemnit zivot.

karioll

nepises sice kolko mas rokov,ale ked je teraz k tebe taky,postupom casu to bude iba horsie,lebo si bude dovolovat cim dalej viac.bud si stanov mantinely a dodrzujte ich obidvaja,ale sa na nho vykasli.ked u neho nie si teraz na 1.mieste,neskor uz nebudes

bodocka

ahoj Inner..este ze som tu:) dakujem vam baby za odpovede, som necakala ze mi niekto odpise:) ste ma potesili:) No on uz aj prestal mi hovorit ze som sprosta(konecne) ale nechapem tomu, ked mi zaroven povie ako si ma vazi. Premna to nie je okorenujuce vo vztahu bo bude len horsi dalej. Ked je nahnevany proste povie aj spatne slova,akoby do neho vstupil zly duch.Viem, ze jeho spravanie nie je dobre vtedy.Inak je skvely a ja ho zboznujem. Mam u neho neistotu ci nas vztah a jeho laska je taka silna ako vravi.A pritom mame tolko spolocneho:) nechcem dokonaleho ani ja nie som taka! ale chcem aby si ma muz vazil. lebo moje spomienky na minulost su take, ze si ma nevazil uz ku koncu ked sa somnou rozisiel a oklamal ma ze ma nelubi a dalsie veci.nenormalne to bolelo.

ramirka

no tak to ze ti povie za hocijaku blbost ze si blba ..to by sa ani mne nepacilo a je pravda ze asi keby to povedal prvy raz by som mu to tak vytmavila ze by si viac nedovolil..no ale to su len moje "hrdinske" slova ktovie ako by som sa zachovala v skutocnosti a zavisi to od povah obidvoch...radim povedz mu vsetko co sa ti nezda hlavne teda toto ak je problem ak mu na tebe zalezi prizna chybu a posnazi sa riesit..ale ak sa bude takto chovat nadalej a nebodaj zhorsovat no neviem neviem...v tom pripade by som to nevidela velmi ruzovo,,

Inner

Bodocka. Tak v tom tvojom poslednom komentari som sa nasla. Mala som chlapa, ktory tiez za kazdu somarinu povedal, ze som blba a ja som sa nikdy neopovazila povedat nieco podobne jemu. Ked si jeden druheho vazi, nema dovod ho urazat. Ale zas napr. kamoska a jej frajer si takto okorenuju vztah. Bezne si nadavaju, vygraduju to a napokon skoncia v posteli :-))). Je to individulne. No pokial tvoj priatel vie, ze ti to prekaza a robi to nadalej, mala by si sa vazne zamysliet nad tym, ci ti ta laska k nemu bude v buducnosti za to stat. Ja som toho svojho nechala a nelutujem to. Chcem niekoho, kto si ma bude vazit a bude ochotny aj nieco obetovat. Ja som to pre neho robila rada a ochotne.

Takze si zvaz, co je silnejsie. Ci pochybnosti alebo laska. Porozpravaj sa s nim a potom rozhodnutie pride samo. Ved na co nam je ta bajna zenska intuicia? :-))))

bodocka

no ono je to tak ze dva roky dozadu sa piva skoro vobec nedotkol:) lenze posledne tri mesiace si da vzdy ked ide do mesta pivo, t.j 8 politrakov, doma si kupy dva litre a opkrem toho doma maju zasobu dalsieho alkoholu.. ja ho mam posluchnut vo vsetkom co mu vadi, ale on ma nevie i ked som ho uz upozornila vela krat... ano ked bol chyteny bol mili, ale vcera ked bol triezvy bol ako vymeneny... to ma hneva a boli.. za hlupost mi povie ze som sprosta na co som ho uz upozornovala dlho proste nie je jeho chovanie adekvatne..ano aj ja robim chyby, ale ja osm mu ani raz nepovedala i ked som bola akokolvek nasrata ze je debil ci hlupy.. rodicia mi radia ze ked by sm esa vzali budem nestastna.. vedia preco,uz narobil hluposti ale dalal som mu sancu.