neviem ako toto mam riesit:(

Príspevok v téme: neviem ako toto mam riesit:(
bodocka

Ahojte! Chcela by som vediet vase nazory na moju situaciu, ak s tym mate skusenosti, budem velmi rada za rady.Mam dva a polrocny vztah, s priatelom sa velmi lubime, teda ja ho milujem ale aj po vcerajsku neverim ze ma nejak miluje.Totiz vie v. dobre ze neznasam alkohol ze mi vadi ked si da tolko vela piv..On vie aj dovod preco sa mi alkohol hnusi. Bol chyteny, robil hluposti pred jeho kamaratom, ale aj napriek tomu s akumne spraval pekne.Vytkla som mu to,ze moje slovo nema cenu u neho ked aj tak si vypije a povedala aj to ze vedel ze mi to ublizuje a nemoze cakat inu reakciu..Nepacilo sa mu to, ze som pri jeho navsteve kamosa nebola vesela atd..Samozrejme mi to vytkol,ze sa musel hanbit zamna a tak..Snazila som sa v tom rozhovore pekne zachovat, povedala som mu ze moje zelania i ked ich je malo nerespektuje, ze som nestastna a on na to ze prave on je nestastny. Mohla som prinom stat len s otvorenymi ustami ze aku to debilinu hlupu mi vytyka a ci si mysli ze ked mi ublizi budem sa hrat na stastnu. Povedal mi co som vobec necakala, pretoze mi hovori velakrat ze je somnou stastny viac ako predtym a nedokaze bezomna ziť, ze jemu je luto ze sme spolu opat!!! Pretoze sme prezili aj rozchod.. aj vtedy mi ublizil. Ani sa ma vopred nespytal ci s nim nepojdem na vylet, len o 5min. 12 ci pojdem.. Ja ze nie a on na to ze som mantacka..jasne.. a ked osm mu popriala pekny vylet a spytala ako ma moze skutocne milovat a chciet mat ma za zenu ked mi povie ze jemu je luto ze je somnou! Nakoniec som sla domov a pocula za chrbtom chod do riti..Pritom inokedy ked sa pohadame sa vzdy zmierime. Keby osm mu vazne ublizila ale toto povedat prakticky za nic!! Ako mu mam dat najavo ze s nim nechcem byt ked si ma nebude vazit?Som zufala..az teraz sa ozval ze zajtra pride.:( A pritom ho milujem a potrebujem velmi. Nechcem aby v buducnosti bol este horsi, a zacal mi nadavat a tak ako to byva.Netusim co mu povedat aby sa konecne uvedomil, ze mame krasny vztah a ci ho chce zas znicit. Nechcem aby somnou manipuloval, uz som sa poucila.Dakujem za rady.

ramirka

bolo to trochu dlhe a nejako mi uniko preco vlastne momentalne nastal ten konflikt...ze si mu vytkla ze si vypil a on to preniesol na toto? ci ako to bolo? som sa v tom stratila trochu...
no zase ak to nebolo nejake extremne z jeho strany myslim zie piva a este k tomu sa spraval k tebe pekne...tak ktovie ci tvoja reakcia nebola prehnana a to ho dorazilo..a ani to tak nemyslel co povedal myslim na to ze lutuje ze ste spolu v hneve clovek povie aj co vazne nemysli len aby trochu toho druheho ranil..ale to ze ti povedal chod do riti by som si vyprosila..to by mu len tak nepreslo a musel by sa za to ospravedlnit..

Inner

Tak alkohol neznasam aj ja. Preto, lebo podnapiti a opiti ludia sa casto prejavia bez servitky. A asi to spravil aj tvoj priatel. Zaroven je niekto agresivnejsi a tak ani nemusel mysliet vazne to, co povedal. Moozno sa len nechal vyviest z miery. To by si skor ty mala vediet posudit, aky je, ked ma vypite. Urcite ta to ranilo, co ti povedal. No asi bude lepsie, ked sa s nim porozpravas v triezvom stave a s kuskom nadhladu a tolerancie. Aj ty si sa uz musela v zivote potknut a povedat ci urobit nieco, co mohlo inemu ublizit. Snaz sa ho chapat najviac ako vies a daj mu aj najavo, ako ti jeho slova ublizili. Urazanim sa, nervozitou a trucom vela nedosiahnes. Nech vidi, ze ti nie je lahostajny a mozno si uvedomi, co pre neho znamena vas vztah. Tazko to tu riesit. Mali by ste si to vyriesit pokojne medzi sebou, tam, kde vas nikto rusit nebude. Vela sil prajem.