Ako co najrychlejsie zabudnut

Príspevok v téme: Ako co najrychlejsie zabudnut
jaruska

Dnes na 7mesacne vyrocie nasho chodenia mi dal kopacky.Chcem co najrychlejsie zabudnut a ist dalej.Ak mate niekto* to skoro kazdy *po rozchode trosku ma uteste.Mam neustale nutkanie mu zavolat.Este rano mi gratuloval k vyrociu.Pri rieseni otazky kam na silvestra som otvorila pandorinu skrinku.A uz mam toho dost.Nechcem navrat,ale ako sa zbavit zavislosti na jeho osobe?

dana 1

Hlavne mu nevolaj a nechci sa s ním stretnúť, len to budeš predlžovať. Skús sa zamerať na niečo iné, šport fakt pomáha, a výsledok, nebudeš sa " strapňovať " pred niekym kto ti za to nestojí a budeš mať peknú postavu. A hlavne to staré známe ale je to fakt pravda: Pre jedno kvíti slnce ....
Držím Ti palce

macicka

Mozno by ti pomohlo najst si ineho.Nie hned,ale casom.Ked ja som sa rozisla po 10 mes.,tak som to rieslila,tak,ze som stale nieco robila,chodila s kamaratmo kade-tade,zabavala sa.A teraz po 2 mes., od nasho rozchodu,sa nieco risuje s inym.´Ked sme sa rozisli,tak som myslela,ze uz v zivote nechcem chlapa a teraz je to opak.Mam 18.

jaruška

Mam vela priatelov muzov.Ale priatelov.Aj ja verim v to ze mozno raz budem stastna,dokonca aj milovana.Ale po mojich skusenostiach som strasne opatrna.

sin

Jaruska mas nejakeho kamarata chlapa ktoremu veris? Alebo len neveris tym novo spoznanym? Ja by som to mohol povedat tiez, ze zenam neverim. Ale ked sa pozriem na inych....ako su stastny, tak verim, ze to existuje a verit neprestavam. Stretavam sa s ludmi ktori su pozitivne naladeni a beriem si od nich to kuzlo ;)

gomez

jaruska uprimne, nie si trochu prieberčivá? 8 rokov si si nevedela nikoho nájsť? Tu by som už trochu načrel aj do vlastných radov.

jaruška

Vsetkym Vam dakujem.Pred tymto vztahom som mala 8 rocnu pauzu.Zotavovala som sa tiez v celku nepodareneho vztahu.Prestala som muzom verit.Bol po dlhom case prvy ktoremu som znovu zacala verit.A teraz sa to vsetko opat zrutilo.Uz nchcem cakat dalsich 8 rokov.Mam 28 a uprimne cas leti.Pomozte mi niekto.Strasne to boli.

sin

Pravdepodobne nieje este vyblaznena a potrebuje sa najprv popalit. Nevazila si toho co mala. Neuvedomovala si to. Skoda. Bola SUPER!