Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kedy pocas dna cvicit?

karioll

ak chces schudnut,cvic pri nizkej hladine cukru,cize nalacno a pod.do 45 minut po aerobnej aktivite,bycikel,beh ,plavanie si musis dat bielkovinu,aby ti telo nespalovalo svaly ale tuk.sacharidy co najneskor,tak 2 hod.po cviceni.toto plati pokial si zdrava momentalne a ani nemas ziadne chronicke ochorenie

lyzicka

jeej, tak dakujem za rady.. no ja som sa vydatne naranajkovala o 10-tej a je pol tretej a idem si zacvicit... v podstate to je nalacno (ranajkovala som celozrnnu zemlu s bielym jogurtom, paprikou a cibulou, oranzovy melon a jednu slivku - mam na mysli ovocie - nie slivovicu :-)) tak ja si idem teraz zacvicit... uz sa tesim :-)

klierka

No chudnes aj hocikedy pocas dna, ale najlepsie rano na lacno, lebo vtedy telo cerpa z ulozenych zasob... Efektivita chudnutia zavisi samozrejme od druhu cvicenia, pri aerobnom (aerobic, cyklistika, plavanie) SA NAJLEPSIE CHUDNE. A v neposlednom rade aj od stravy.. Ale ked chces formovat postavu (stihle svaly) velmi dobra je joga, kalanetika a pilates.

zujky

swistica:-)) tak to je pravda!! Ja zvacsa mam cas na cvicenie len vecer a potom sa do noci prehadzujem na posteli.. tolko energie mam po cviceni... :-)).

swistica

pozerala som telku a jedna doktorka hovorila ze cvicit sa ma hocikedy pocas dna, ked ma na to clovek chut. Iba vecer by sa nemalo cvicit, lebo potom ma clovek problem zaspat.

lyzicka

a ked som sa naranajkovala asi pred dvoma hodinami a idem si zacvicit, tak schudnem, ci skor priberiem na svalstve? lebo to zas nechcem, ja chcem schudnut a nie zvacsovat si svaly... :-)