Zdravim, potrebovala by som radu: Kedy pocas dna je najlepsie cvicit? rano? vecer? pred jedenim alebo az po jedle? (teda nie tesne po jedle, ale neskor...)? vdaka za rady, ja totiz cvicim a chcem, aby to bolo co najefektivnejsie :-)
Kedy pocas dna cvicit?
ak chces schudnut,cvic pri nizkej hladine cukru,cize nalacno a pod.do 45 minut po aerobnej aktivite,bycikel,beh ,plavanie si musis dat bielkovinu,aby ti telo nespalovalo svaly ale tuk.sacharidy co najneskor,tak 2 hod.po cviceni.toto plati pokial si zdrava momentalne a ani nemas ziadne chronicke ochorenie
jeej, tak dakujem za rady.. no ja som sa vydatne naranajkovala o 10-tej a je pol tretej a idem si zacvicit... v podstate to je nalacno (ranajkovala som celozrnnu zemlu s bielym jogurtom, paprikou a cibulou, oranzovy melon a jednu slivku - mam na mysli ovocie - nie slivovicu :-)) tak ja si idem teraz zacvicit... uz sa tesim :-)
Medzi aerobne patri aj beh alebo rychla chodza- powerwalk :-)
No chudnes aj hocikedy pocas dna, ale najlepsie rano na lacno, lebo vtedy telo cerpa z ulozenych zasob... Efektivita chudnutia zavisi samozrejme od druhu cvicenia, pri aerobnom (aerobic, cyklistika, plavanie) SA NAJLEPSIE CHUDNE. A v neposlednom rade aj od stravy.. Ale ked chces formovat postavu (stihle svaly) velmi dobra je joga, kalanetika a pilates.
swistica:-)) tak to je pravda!! Ja zvacsa mam cas na cvicenie len vecer a potom sa do noci prehadzujem na posteli.. tolko energie mam po cviceni... :-)).
pozerala som telku a jedna doktorka hovorila ze cvicit sa ma hocikedy pocas dna, ked ma na to clovek chut. Iba vecer by sa nemalo cvicit, lebo potom ma clovek problem zaspat.
To je otazka stravy.
:-D dobre, toho sa nebojim, len chapes, co mam na mysli, ze nechcem "hrubnut" ale stencovat sa :-)
Tak to sa nemusis bat ze ti narastu az take velke svaly.
a ked som sa naranajkovala asi pred dvoma hodinami a idem si zacvicit, tak schudnem, ci skor priberiem na svalstve? lebo to zas nechcem, ja chcem schudnut a nie zvacsovat si svaly... :-)