Obliekli by ste si sexy spodne pradlo od svojho ex?

akinom007

Absolutne take veci neriesim. Ked mam chut si ho obliect-obleciem si. Mne pradlo kupoval aj byvaly a hodne som si kupila aj sama takze nikto nevie ktore je od koho a je zbytocne to aj rozoberat

Vera01

Obliekam si ho bez problémov, pretože väčšinu nejakej sexi bielizne mi nakúpil ešte môj ex-priateľ. Ja sama si to nejako často nekupujem a môj súčasný priateľ mi zvykne kupovať iné veci ako bielizeň. Takže keď si teraz oblečiem na seba niečo erotické, čipkované alebo priehľadné, tak je takmer 100% pravdepodobnosť, že mi to kúpil ešte môj ex. Súčasný priateľ to nerieši a mne to pripadalo dosť hlúpe zbaviť sa tej kopy peknej bielizne.

amelianov1117

petra, doporučujem tuto stránku superlove. sk/eroticke-oblecenie ja už inde nekupujem, maju krásne kvalitné veci

dagmar12

nie, pretože mi nikdy žiadne nekupil, bolo to pre neho zbytočne vyhadzovanie penazi, takže som si pradlo kupovala sama a upila som si to čo sa mi pačilo, čo som chcela :)

petra_lonova

Ahojte baby, poradte kde nakupujete pekne pradlo do spalne ;) ci uz obycajne pradlo alebo nejake prevleky, supravy? dakujeeeem

lucika214

ak sa v ňom cítiš dobre určite obliecť a nepovedať. načo vyťahovať minulosť. ak sa bude pýtať kúpila si si ho ty a hotovo.