Pocit ze do kolektivu nepatrite...

Príspevok v téme: Pocit ze do kolektivu nepatrite...
Denisa789

Uz to budu 4 roky... co travim cas s mojimi spoluziakmi na strednej skole.. Ale akoby som si s nimi nemala co povedat, proste ak sa o niecom bavia tak ja som vacsinou ticho a len tak pocuvam pripadne sa usmejem. A dallej len pocuvam. Mam taky pocit ze nemam nikdy co povedat k danej teme hoci doma alebo v rodine som dost ukecana.. Ale zda sa mi ze medzi nich som nezapadla. Citim sa preto tak trosku zvlastne. Tak ako keby mimo kolektivu.. Hoci mozno je to len moj pocit a oni ma mozno vnimaju inak ako ja seba samu... Nema tu niekto podobny problemik ? Dakujem za vase nazory..

Denisa789

Ved jasne som an tej skole hlavne kvoli tomu ze som tam chcela ist asi od 8 rokov...:) A ine uz ani velmi neriesim . Inak mozem sa spytat kolko mas rokov?

Denisa789

adam krt ved ano este jeden rok ma tam caka.. A potom stretnem zase novych a inych ludi .. MAm zopar priatelov aj mimo skoly takze to nie je az take zlle.. len som chcela vediet tou temou ze ci aj niekto iny je na tom podobne ako ja..:)

AdamKrt

Denisa789:

ved tam nebudes cely zivot. Kazdy ma ine hodnoty a povedzme, ze je kolektiv pozliepany z ludi, ktori maju urcite hodnoty a Ty mas ine. Nehovorim, ze su to zli ludia, ale su ini. Byt iny neni zle. Ale pre Teba je dobre najst si kolektiv, ci priatelov, co Tebe budu rozumiet a budes si mat s nimi co povedat.

Denisa789

usiko mas pravdu mozno moje zmyslanie smeruje trosku inym smerom.. Len ma obcas tak trapi to , ze si tam pripadam ako cudzinec.

usiko

presne ako ja....nic si z toho nerob, ja som mala to iste....vobec som si s nimi nemala co povedat....zdalo sa mi castokrat hlupe pustat sa snimi do stupidnych debat.....proste tak....nevadi, prezila som a ver tomu, raz sa tomu budes smiat...

ako adam povedal, hladaj si kamaratov inde.....seberovnych.....

Denisa789

Ako ja nehovorim ze by to boli zle osoby len ja prva myslienka ked rano vstupim do skoly je... Kedy idem domov.. A potom sa skor zaujimam o to co bude skusat profesor alebo ci bude pisomka a tak.. ako nie ze by som bola biflos :) Ale temy kto kde bol na diskoteke alebo kto sa s kym rozisiel ma netrapia a nebavia pocuvat . Asi som trosku ina skor taka kludnjesia povaha. Len sa nikdy neviem dockat momentu ked sa vratim domov a vypnem ....

AdamKrt

Mal som rovnaky problem na skole. Proste je to ako nejaka reality show, kde si nevyberas ludi s ktorymi sa stretnes.

Jednoducho si bude nepasujete, alebo nemas o nich zaujem, ci mas uplne ine, rozdielne zaujmy.

Mal som to iste - vobec mi to nechybalo. Vzdy som si siel vlastnou cestou. Vypocut, poradit som si nechal, ale rozhodnut som sa musel sam.

Ak chces z toho von - najdi si ludi /kamaratov, priateov/, co Tebe budu vyhovovat...