zaujimalo by ma preco ludia nekupuju tradicne sampony (ZIHLAVA, BREZA, LOPUCH, KAMILKA) vo velkej flaske za ludovej ceny?ved nie su vobec tak velmi prechcemizovane ako ostatne znacky(Pantene,H&S,Schauma atd...)a obsahuju viac vytazkov ako tie vyssie spomenute!a ja som dlhe roky pouzivala Gliss Kur,Niveu a podobne sampony a ziaden na mna tak dobre neucinkoval ako klasicke zihlavaky,brezaky...
Preco si ludia myslia,ze tie drahsie veci musia byt vzdy kvalitne a lacne su zle?!ved u tych drahsich samponov platime len za znacku...
Klasicke sampony - preco ich ludia nekupuju?
severanka:a ktoru znacku si konkretne mala?
..tak je to..ludia si myslia, ze obycajne zihlavove, brezove .. .... sampony su nekvalitne, ale su na velkom omyle. mam suche vlasy, pouzivala som vzdy tie najdrahsie a najviac reklamovane sampony od renomovanych znaciek. pred rokom som vyskusala na mamine rady brezovy sampon on znacky mika a poviem vam...cim drahsi sampon, tym stoji viac za hovno. pouzivam vela vlasovych pripravkou a nic mi tu spinu z vlasov nezmyje tak dobre ako prave tieto najobycajnesie sampony :)...ktore niesu chemizovane !!! a kvalita vlasov sa mi podstatne viditelne zlepsila..asi tolko ze...NIE JE VSETKO ZLATO CO SA BLISTI :))))
To je velmi zaujimava tema. Ani sama neviem, preco tie sampony nepouzivam. Ale vela spravi reklama. A myslim, ze v tomto panuje akasi "davova psychoza". Ale fakt ma to zaujalo, lebo ja som zo skromnejsich pomerov a co sa tyka kozmetiky, vyberam vzdy lacnejsi variant... Ale toto neviem vysvetlit.
ja nekupujem tieto šampony preto, lebo mám s nimi veľmi zlú skúsenosť... svrbela ma pokožka hlavy, mala som vysušené vlasy, strašne mi elektrizovali, no katastrofa...
aj ja používam len také a som spokojná.
Ked si v Tescu ci v hocakom obchodaku, vsade pretrcaju tie zahranicne drahe sampony ktore mimochodom ani mne nikdy nepomohli! Minule som zas hladala nieco v regaloch, minul sa mi sampon a som sa rozhodovala ze co si kupim a uplne dole v rohu v kute som objavila schovane klasicke zihlavove sampony. Vyber takmer ziadny, ale aj tak som si hned kupila jeden zihlavovy a nabuduce uz ziadne Elseve a podobne blbosti nechcem.
ja pouzival LEN take !! Co najobycajnesie a az smiesne lacne.. :-).
A mam vlasy leskle ...zdrave pekne ..(klop klop). Najlepsie veci su jednoduche :-)
Ale kondicioner uz pouzivam iny... ,,drahsi".
jj,presne-obal a vona,ludia si vyberaju sampony podla toho.
vyrobcovia su vacsinou take skromnejsie firmy a neake krasne flakony ani nevymyslaju:(skoda:(veacsinou len obycajna flasa,ale myslim,ze Dixi ma este celkom v pohode obal:)
a mozno je to aj preto,ze neexistuje ziadna reklama...
Mne akurat mama minule vravela, ze kupi ten obycajny brezovy alebo zihlavovy, ktore sme aj pred 10, ci kolkymi rokmi pouzivali:)) ale ide o to, ze nie su v takych peknych flasiach, ani vonu nemaju az tak krasnu, a preto si myslim, ze ludia ich tak velmi nekupuju...vela spravi dizajn:))