Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Klasicke sampony - preco ich ludia nekupuju?

Príspevok v téme: Klasicke sampony - preco ich ludia nekupuju?
shampoo

zaujimalo by ma preco ludia nekupuju tradicne sampony (ZIHLAVA, BREZA, LOPUCH, KAMILKA) vo velkej flaske za ludovej ceny?ved nie su vobec tak velmi prechcemizovane ako ostatne znacky(Pantene,H&S,Schauma atd...)a obsahuju viac vytazkov ako tie vyssie spomenute!a ja som dlhe roky pouzivala Gliss Kur,Niveu a podobne sampony a ziaden na mna tak dobre neucinkoval ako klasicke zihlavaky,brezaky...
Preco si ludia myslia,ze tie drahsie veci musia byt vzdy kvalitne a lacne su zle?!ved u tych drahsich samponov platime len za znacku...

levicaaaa

kks, raz som si kúpila brezový šampón a nikdy viac... svrbela ma hlava a vlasy som mala tvrdé ako konský chvost...

ana555

Prírodná kozmetika!!! Ja sa smejem práveže na tom!!! Ľudia,zaujímalo by ma čo ste používali ešte pred pár rokmi ked tu neboli žiadne "BIO" a prírodné šampóny,hm? Mne je jedno čo si dám na hlavu,všetko je to len reklamný ťah a ajtak mám najlepšie vlasy od dixi brezového ))) ale samozrejme nie každému vyhovuje

maria15

že nie sú prechemizované :DDD no to som sa zasmiala,hovorí ti niečo prírodná kozmetika? naštuduj si niečo o SLES a SLS- sodium lauryl sulfate a sodium laureth sulfate, čo tieto šampóny obsahujú.

amina29

no ja používam dlhé roky sampon z lekárne fitoval. ale... volakedy boli žihlavové a brezové este aj vaječné tie najlepsie sampony, lenze dnes tam neviem co pridávajú kedze majú konzisteciu ako sopel a svrbí z toho len hlava. a jasne ze z drogérii tie známe samopony tiez nie sú ktovie co ,obsahújú samé parfémy a mastia sa z nich vlasy.

em1515ily

súhlasím so sansine, len preto že 5 dievčat povie že brezové sú lepšie, tak nemusia byť, všetko závisí od typu vlasov, od toho či ste si zvolili správnu značku z tých drahších a či ste si zvolili na správny typ vlasov, okrem toho každý človek má inú pokožku, iné potreby, iné mu pomôže a iné uškodí, takže odporúčala by sm sa nikým as neriadiť a vyskúšať na vlastnej koži

papaja

baby ja som zacala pouzivat sampon od ALverde,s obsahom henny a oliv a je super,neobsahuje ziadne chemikalie a sem tam to striedam aj s dixi zihlavovym

liliala456

je pravda, ze tieto sampony su super.su vyrobene z vytazkov z rastlin a neobsahuju take chemikalie ako drahsie znacky..to ze niekomu nevyhovuju, je sposobene tym, ze nase vlasy su zvyknute na tieto rozne kremove sampony so silnymi cistiacimi zlozkami a potom obycajny sampon ich nezvladne tak dobre umyt..myslim, ze casom si zvyknu a vysledok bude super

zuzkalinka

UUU super tema, kedze ja mam velly problem s vyberom samponu. Mam jemne vlasy s tendenciou mastenia sa. V skratke, umyvam si ich kazde rano, inak by som ani von nesla..:)
Ktory z tychto lacnych samponov mi odporucujete? Lopuchovy, brezovy ci zihlavovy???