zaujimalo by ma preco ludia nekupuju tradicne sampony (ZIHLAVA, BREZA, LOPUCH, KAMILKA) vo velkej flaske za ludovej ceny?ved nie su vobec tak velmi prechcemizovane ako ostatne znacky(Pantene,H&S,Schauma atd...)a obsahuju viac vytazkov ako tie vyssie spomenute!a ja som dlhe roky pouzivala Gliss Kur,Niveu a podobne sampony a ziaden na mna tak dobre neucinkoval ako klasicke zihlavaky,brezaky...
Preco si ludia myslia,ze tie drahsie veci musia byt vzdy kvalitne a lacne su zle?!ved u tych drahsich samponov platime len za znacku...
Klasicke sampony - preco ich ludia nekupuju?
kks, raz som si kúpila brezový šampón a nikdy viac... svrbela ma hlava a vlasy som mala tvrdé ako konský chvost...
Prírodná kozmetika!!! Ja sa smejem práveže na tom!!! Ľudia,zaujímalo by ma čo ste používali ešte pred pár rokmi ked tu neboli žiadne "BIO" a prírodné šampóny,hm? Mne je jedno čo si dám na hlavu,všetko je to len reklamný ťah a ajtak mám najlepšie vlasy od dixi brezového ))) ale samozrejme nie každému vyhovuje
že nie sú prechemizované :DDD no to som sa zasmiala,hovorí ti niečo prírodná kozmetika? naštuduj si niečo o SLES a SLS- sodium lauryl sulfate a sodium laureth sulfate, čo tieto šampóny obsahujú.
lebo mňa z toho svrbí hlava, vlasy mám mastné hneď po umytí a mám z nich lupiny, len preto :D
no ja používam dlhé roky sampon z lekárne fitoval. ale... volakedy boli žihlavové a brezové este aj vaječné tie najlepsie sampony, lenze dnes tam neviem co pridávajú kedze majú konzisteciu ako sopel a svrbí z toho len hlava. a jasne ze z drogérii tie známe samopony tiez nie sú ktovie co ,obsahújú samé parfémy a mastia sa z nich vlasy.
súhlasím so sansine, len preto že 5 dievčat povie že brezové sú lepšie, tak nemusia byť, všetko závisí od typu vlasov, od toho či ste si zvolili správnu značku z tých drahších a či ste si zvolili na správny typ vlasov, okrem toho každý človek má inú pokožku, iné potreby, iné mu pomôže a iné uškodí, takže odporúčala by sm sa nikým as neriadiť a vyskúšať na vlastnej koži
baby ja som zacala pouzivat sampon od ALverde,s obsahom henny a oliv a je super,neobsahuje ziadne chemikalie a sem tam to striedam aj s dixi zihlavovym
je pravda, ze tieto sampony su super.su vyrobene z vytazkov z rastlin a neobsahuju take chemikalie ako drahsie znacky..to ze niekomu nevyhovuju, je sposobene tym, ze nase vlasy su zvyknute na tieto rozne kremove sampony so silnymi cistiacimi zlozkami a potom obycajny sampon ich nezvladne tak dobre umyt..myslim, ze casom si zvyknu a vysledok bude super
UUU super tema, kedze ja mam velly problem s vyberom samponu. Mam jemne vlasy s tendenciou mastenia sa. V skratke, umyvam si ich kazde rano, inak by som ani von nesla..:)
Ktory z tychto lacnych samponov mi odporucujete? Lopuchovy, brezovy ci zihlavovy???
maju slabu propagaciu...ziadny marketing