Vlasová kozmetika Kallos

gloss

čaute baby viete niekto porovnať Wonder gestil s maskou Kallos s placentou alebou s tou s mliečnymi proteínmi? alebo tie čo ste poskúšali dajte prosím referencie, ďakujem :)

majaak

Kocky, gestil wonder som uz konecne nasla aj normalne v obchodoch.. ale viete poradit v akom retazci by som nasla tuto kallos? Dakujem krasne.

Ivka23

no ja používam balzam na vlasy s placentou na poškodené vlásky, a ešte aj olejček od tejto značky a vlásky sú oveľa zdravšie.

piiipiiipiii

Dnes idem skusiť novu masku od Kallos s placentov - ošetrujuci krem na vlasy s mliečnymi výtažkami....tak uvidíme..sama som zvedava, je to na suche a lámavé vlasy, čo je môj prípad, budem referovať

Lucinka33

Ahoj, bola by ste niektora taka ochotna a napisali mi, prosim, zlozenie tej placentovej masky od Kallosu? Dakujem :)

kalloska

ahojte, no mne dnes prisla dobierka:) som si objednala tu placentovu masku co ste pisali a este taky olej v spreji na blond vlasy, tak som zvedava. Dnes vyskusam masku a dam vediet ako som spokojna. Uz som toho skusila dost vela, ale toto ma zaujalo hlavne cenovo a ked pisete ze je to dobre, tak som si to objednala..

Miška hryzka

Placentova maska na vlasy od Kallosu je skvela! Ma aj Wonder od Gestilu, ale nie je ovela lepsie, je to skor rovnake, akurat, ze gestil je ovela drahsi. Mala som od Kallosu aj honey masku, ta uz taka dobra nebola. kamoska mala sampony, tie super, ja len odporucam, kup tu: www.perlacosmetic.sk alebo tu www.rebi-nail.sk - postovne ta nezruinuje, pa