ahojte-mate niekto skusenosti s vlasovou kozmetikou kallos?sampony, balzamy, zabaly, oleje? ake su ? boli ste spokojne alebo nie? videla som ich na nete, nejake veci od nich aj u nas v drogerke-tak neviem ci vyskusat alebo nie...
vdaka
Vlasová kozmetika Kallos
Ahoj. Ja mám ráda všeobecně kosmetiku Dove a vyhovuje mi i jejich vlasová kosmetika. Třeba řada s vyživujícím olejem, kde je i super vlasová maska. To jsem zkoušela nedávno a vlasy byly krásně leské a nadýchané. www.facebook.com
Ja mám rada značku kallos
som spokojná všetko za lacný peniaz až smiešný určite si tam niečo každy najde
Ja objednávam uz roky kallos do kadernictva a vyhovuje mi ci uz styling, masky, sampony, farby...som s vyrobkami spokojna dokonca aj nova rada od nich LAB 35 je paradna.Ale kazdemu samozrejme cosi ine pasuje na vlasy.Objednavam cez zu-na.eu som snimi spokojna vyborna komunikacia a rychle dodanie.
Ja objednávam jedine z kadernickyservis.sk, majú aj mnoho iných super produktov
AHOJ NIKUšKA
JA MáM TIEž KUčERAVE VLASY HUSTé A POUžíVAM MASKU , SERICAL KERATíN OBJEDNAVAM SI JU Z KALLOSU.sk ZA 3,5E 1000ML
A SOM SPOKOJNA
Ahojte kočky, už istý čas rozmýšľam nad kallos výrobkami, tak hľadám nejaké recenzie, snáď mi tu niektoré poradíte a odporučíte. Mám bohaté kučeravé vlasy, len sú strašne poškodené, suché, končeky rozštiepené a bez lesku. Rozmýšľala som nad kreatínovým šampónom a maskou, ale bojím sa, že by mi to vlasy vyrovnávalo. Čo by ste mi odporučili? latte, placentu, alebo silk?
Neviem, prečo niekto rieši to či ono, Kadernicky Servis je aj tak naj:)
mimma, ja nikoho neosocujem, slusne som sa spytala, kedze som prvykrat objednavala. panovi som zavolala, bol mily, ochotny, pravdebodobne bol zaneprazdneny, takze vsetko prebehlo v poriadku. s kozmetikou som velmi spokojna, takze odporucam. pan pojde aj na rozvoz do Ziliny, tak sa tesim ze si vela objednam a nezaplatim postovne
ahoj Mia 20
je pravda ze tovar posielajú do 48 hodín to je 2 dni ,ale pošta rieši ďalšie 2 dni 1.triedu
takže nemôžu za poštu a oni si termín dodržujú
NEVIEM ,žE BY SI NIEčO VYPíSOVALA ,NIč Sa NENAšLO ,
Neosočuj keď nepoznáš pravidla na pošte.
100LUDí 100 CHUTí