Ako ziskat stratenu lasku...

sajfina

podľa mňa tým vypisovaním a vyvolávaním sa jej len viac sprotivíš,z toho čo si napísal,mi vyplýva,že ona už o teba záujem nemá...len sa s tým treba zmieriť

majolenka

hmmm.. a keby si skusil napriklad... jej poslat list? romanticky? tak si aspon precita, ked uz nie vypocuje, co mas na srdci. a popros ju aj o stretnutie, nech sa s tebou aspon pozhovara, pekne v klude ... aspon aby ti povedala pravdu, preco ta odkopla

ach!ta laska

kire
jednoducho uz nema o teba zaujem. nema vyznam ziskat si ju nasilu a k tomu, ked este spoznala niekoho ineho.
jednoducho sa s tym treba zmierit. som zena a tiez sa moj partner snazil robit vsetko preto, aby ma dostal spät, no mne sa to sprotivilo do takej miery, ze som ho uz nemohla ani vidiet a citit. nechaj tomu volny priebeh, nekontaktuj ju casto, nebud prehnane iniciativny a ked ta ona miluje, tak ti to da sama najavo a vrati sa. ak nie, tak potom ta jednoducho uz nemiluje a s tym uz nic nenarobis.

kire

snazil som sa.. na veceru som ju pozval, neboli sme, mini drobnosti ktore ma rada som jej nosil, povedala nech jej to nekupujem uz ,
furt mi hovorila ze nech jej nevolam nepisem..

pochybujem ze snim nieco mala, nemyslim si zeje taka, ale vypisuju si vkuse a aj sastretavaju... on by chcel urcite riesit je to taky suknickar, ale ona je uplne ina,

majolenka

tak jej kup kvety, zeny su rady, ked muzi prejavuju snahu... alebo iny prejav lasky, nieco, co ma rada, bud trpezlivy a ak by to nahodou aj tak nevyslo, tak aspon budes mat dobry pocit, ze si preto urobil maximum a nebudes si nic vycitat. A ten typek, co si ju zobral na musku, tak on s nou nieco uz aj riesi, alebo je to len kamos na pokec?

kire

neda sa na to nemysliet..
obcas bolo obdobie kedy som si ju nevazil..
povedla som jej ze mi chyba, povedal spom jej ze ju lubim, a ze nechcem inu ...

ale ona askoi nic uz nechce