Ako ziskat stratenu lasku...

??!!??

len sa snaž...dá sa všetko....určite ste mali nejaké problémy medzi sebou nebolo to len tak odrazu. rob to ak aby bola spokojna. možno si jej vyznával málo lásku, kup (ani nemusíš kupovať) jej vety. aj keď budu niekde v záhrade odtrhnute alebo na poli (neviem kde bývaš) proste len tak. nie zase denno denne. pomôžej jej upratať. , so synom zobre ho von. pomož nakupiť uvariť.....povedz jej že krásna. ako jej to svdčí. zobre ju niekam von (na zmrzku aj s malím) na kávu, na výlet. a hlavne sa s nou porozprávaj .....skrátka zahrň ju láskou. možno to bude trvať dlhšie ale ona sa odmiluje ak tam je iný chlap ak tam nie je bude to skoro čo ťa začne opäť lubiť. nikdy z toho snaženia nepoľav! láskou ju musíš zahrňať stále aj pozornosťou a lichôtkami.

mase

prosím vás pekne po 3,5 ročnom vzťahu sme si prestali rozumieť a prišiel niekto iný s kým si rozumie máme spolu 11 mesačného syna a nechcem ich stratiť nebol som vzorný priateľ ale kto nemá chyby. Teraz chce odo mňa odísť a zobrať mi aj malého je to ešte len pár dní snažím sa to neriešiť ale mám strach čo s nimi bude ak ju ten ďalší opustí ako jej mám dokázať že hu mám naozaj rád a že stále stojí bojovať za to aby sme boli kompletná rodina ja svojho syna milujem no teraz odo mňa chce aby som ich nechal ísť a žiť iný život je mladá a myslím si že ju ten druhý ak tam je len pobláznil a v budúcnosti s toho nebude nič dobré skrátka aj keby som stratil ju nechcem stratiť syna a samozrejme chcem bojovať ale všetko odmieta a hľadá len zámienky ako sa hádať a všetko robí tak aby mi to vadilo a toto chcem napraviť. Nikdy som hu neudrel neznášam násilie nepijem síce fajčím ale boli v poslednej dobe zdravotné problémy pre ktoré som bol neustále pod tlakom nechcel som hu s tým zaťažovať chcel som aby mali všetko no nedarilo sa mi za peniaze sa láska kúpiť nedá no to bol dôvod hádok.

arino

vie mi niekto pomoct co mam robit velmy som urazil svoju priatelku a ona ma uz nechce nikdy vydiet:( ja ju srasne moc milujem co mam robit aby som si ju ziskal

kukuliatko

Dobrý deň, má 26 rokov a som rozvedená, žili sme spolu 6 rokov, sú to už dva roky, čo spolu nežijeme, no ja stále na neho nemôžem zabudnúť, stále na neho myslím, nedokážem sa na nič sústrediť prosím poraďte mi, čo mám robiť? Ďakujem

iqual

ludia poradte... mam/asi uz mal som vztah na vysokej skole asi cca 2,5 az 3 rocny. byvali sme na jednej chodbe este aj byvame. ubehli 3,5 rocky co sa pozname ... boli sme do seba zalubeni srasne .. ale toto leto nastal zlom, povedala mi ze brigadovala v restike a za 2 tyzdne som jej ani nechybal .. ja som jej nato povedal ze dajme sa kus od tela na urcite obdobie... trvalo to september oktober. ako vidali sme sa obcas aj nieco spolu robili ale ovela menej casu sme travili .. necitil som ani ja ani ona ze si chybame. ale ozvali sme sa furt ako sa mas aky den... ved na internate na jednej chodbe spolocny kamarati to sa proste neda inak... minuly tyzden cely vikend nic .. aj ked bola na internate neprisla za mnou .. len som jej napisal co sa deje a ona ze sama nevie.. potom sme sa stretli a vyhutal som ze jej iny zamutil v hlave. od kamosa som sa dozvedel ze uz padla aj prva pusa medzi nimi .. ona by sa aj rozisla, aj ja ved vsetko nasvedcuje tomu ze ku mne uz takmer nic neciti ... len moje srdce mi nedovoli to .. este je natom to tazke ze chodime na rovnaku skolu, byvame na jednej chodbe, keby sme sa rozisli , ja by som len tazko mohol zabudnut . ved to sa neda ..utiect niekam najradsej ale kam ? ked mi ostava posledny rocnik skoly. ked hlava posluchat nebude ani v skole sa nebudem sustredit ..

adike

annika1987poradte mi teda ako mam na nho zabudnut kedsom s nim bola skoro 24hodin denne....hovori ze som ho len vyuzila,,,dalej hovori ze som ho sklamala a davam prednost dovolenke---

tpch

adike, ak toto uviedol ako dovod rozchodu, tak ti za to nestoji. Je to len zamienka, ako to hodit na teba. Vycuval by aj bez vyletu do Talianska, nasiel by si nieco ine.

Annika1987

adike, nie je to hlupost, lebo ty sa nerozides kvoli tvojmu vyletu, ale kvoli tomu, ze je to majetnicky hnup, s ktorym by si nemohla byt stastna.