Ako ziskat stratenu lasku...

adike

po roku a pol som sa rozisla s priatelom...rozchod je uplne koli blbosti...ja idem v septembri na tyzden do talianska s celou mojou triedou ,mame to ako stuzkovu...on to vsak nechce pochopit a hovori ze ja sa tam budem iba zabavat opijat a riesit nieco s inymi chalanmi...ja som vsak taka neni ale on tomu nechce verit...poradte mi ako to mam vyriesit...podla mna je hlupost rozist sa koli takej veci ci???

amalka03

venuj sa roznym sportom- cyklistika, korcule, bike..alebo zacni pisat basne, kreslit..a hlavne si nepozeraj spolocne fotky..ziadna nostalgia..zivot ide dalej.a ty to zvladnes..vsak nie je jedina na svete.. niekde na teba caka ta prava, ktora ta nikdy neopusti:)

Carie

yanko0007: sa jej vyhybaj, vobec sa s nou nestretavaj. inak skodis len sam sebe a nikdy nebudes stastny. poznala som jedneho ako ty, ktory bol uz tusim 7 rokov so svojou ex rozideny, stale sa s nou ale stretaval ale v partii, ona uz dlho mala ineho a ani ju nenapadlo, ze by ju tento este chcel. on aj ked si zacal niekde inde nejaky vztah, velmi rychlo mu krachol. on sam ho pochoval. tak nedopadni rovnako. je kopa dobrych bab, nielen jedna na celom svete tak si ju zbytocne neidealizuj.

yanko0007

ahojte ... tak na uvod stratil som dievca po dlhom vsťahu a od roschodu je tomu uz nieco okolo dvoch rokov a nedokazem na nu zabudnut vzdy ked ju stretnem ma celeho rostrase a nedokazem ani hovorit.. mal som po nej vela dievcat ale do ziadnej som sa nedokazal zalubit stale lubim iba ju a neviem si pomoct ...

Alfiik

tibor fenyes

chlape spamataj sa, chces aby ti zena skakala po hlave? ja som mal taku par rokov co nevedela co hovori, lutovala to az po bordeli ktoy tu narobila. Nabuduce sa skus viacej ovladat aby si nelutoval svoje ciny a rozumne ju odpoalkuj.

tibor fenyes

zdravim vsetkych.prosim poradte mi lebo ja uz neviem comam robit.lubim svoju zenu ale ona ma velky jazyk a najprv rozprava a potom rozmysla.nikdy som ju neudrel ale vcera som jej dal jednu facku a som sa zblaznil a vyplo sami.velmy lutujem cosom spravil aj som znou otom rozpraval a slubil som jej ze uz to nikdy vzivote neurobim to ze ju udriem.ale ona ma nechce vidiet a zato sa velmy trapim.ani spat neviem len ona je mi pred ocami kazdu sekundu.mam strach aby ma nepodvedla lebo toto uz bysom neprezil prosim vas poradte mi comam robit

simoonka785

ovecka a co ti pomohlo ?? tiez sa uz nikdy neuvidite...?? co ti pomohlo spamatat sa z toho .. Keby som tu uz dnes neni tak zajtra dufam o tom este popiseme , ozvem sa v tejto teme !

0vecka

2 simonka ja som tak pred 10timi mesiacmi zazival to iste a neveril som ze to tak rychlo prejde :) asi po 8 mich mesiacoch je to ok :) takze fajn :) len som sa fakt snazil a dost som musel na sebe zapracovat :)