Pod očami a v okolí očí mám žilky a nietoré su aj hrubšie( mám aj také tmavšie kruhy tak ak by ste vedli ako na to aj to pomoze:)...ak by sme poradili ako sa toho zbavit bola by som rada ae ak nie neva:) nemam z toho komplexy:D ae bolo by lepsie keby to tam nie je...dakujem za každý príspevok:)
zilky pod ocami
Ja mam osvedcenu znacku dr. Feelgood. Objednavam cez net. Pouzivam ho na celu tvar aj pod oci, rano a vecer.
Zuzi uhorkový olej je jedno aký? Aj niečo z lekarne prípadne máš tip? Predpokladam že ho nanašas večer pred spánkom ?
Ponúkam Vám úvery od 2 000 € do 500 000 € s nízkou úrokovou sadzbou
úroková sadzba 2% až 3% bez kreditnej kontroly.
Doba splácania úveru: 1 rok až 30 rokov
- Finančný úver
- Hypotéka
- Úverové investície
- Automobilový úver
- Konsolidácia dlhu
- Kreditné spätné odkúpenie
- osobné pôžičky
- Ste v archíve
E-mail: -adresa odstránená-
Ponúkam Vám úvery od 2 000 € do 500 000 € s nízkou úrokovou sadzbou
úroková sadzba 2% až 3% bez kreditnej kontroly.
Doba splácania úveru: 1 rok až 30 rokov
- Finančný úver
- Hypotéka
- Úverové investície
- Automobilový úver
- Konsolidácia dlhu
- Kreditné spätné odkúpenie
- osobné pôžičky
- Ste v archíve
E-mail: -adresa odstránená-
Na fialove kruhy pod ocami mi velmi pomaha uhorkovy olej, uz som to tu na fore aj zopar krat pisala. Je to velmi jemny olej a zbavi ta zcasti aj opuchov, hlavne tych rannych po prebudeni. Kofeinovy krem od dulcie je fajn na opuchy, ale mne zacal robit alergiu. Moja pokozka pod ocami neznesie nic vonave, takze preto ten olej je pre mna vhodnejsi. Dobry je aj opunciovy, ale ten je dost drahy a u mna funkcnost rovnaka ako pri uhorkovom.
Ďakujem zuzi. Niekto my radil ze mozem skusit aj gel heparoid. No ten je skor urcení na opuchy a modriny po urazoch a pod. Tak isto tu niekto pisal o masti na hemeroidy ,no to sa bojím davat pod oci. Chce to krem na stahovanie ziliek urceni na tvar nech je to aspon menej viditelne. Len nič take overene som zatial nenasla. Ani ako sa zbavit fialovych kruhov pod očami :-(
Wendy24, pytala si sa na skusenost s ocnym kremom od Dulcie, tak som odpovedala na co je pouzitelny. Zial na zilky pod ocami nemam radu, sama mam jednu viditelnu pod pravym okom a zatial som sa jej ziadnym ocnym kremom nezbavila. Viem, ze sa daju zilky na tvari odstranit IPL svetlom, ale skusenost s tym nemam.
Tak porad nieco. Preto prosím o radu
Ocny krem s kofeinom od Dulcie sluzi proti opuchom, nie na zilky pod ocami.
Co poviete ešte na dulcia nočný krem s kofeinom. Máte niekto skusenost ?