Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zilky pod ocami

Príspevok v téme: zilky pod ocami
cokolatka:)

Pod očami a v okolí očí mám žilky a nietoré su aj hrubšie( mám aj také tmavšie kruhy tak ak by ste vedli ako na to aj to pomoze:)...ak by sme poradili ako sa toho zbavit bola by som rada ae ak nie neva:) nemam z toho komplexy:D ae bolo by lepsie keby to tam nie je...dakujem za každý príspevok:)

Wendy24

Tak ako vam to zabralo po dlhšej dobe ? Ten kokosový olej alebo som ešte čítala krém na rozšírené cievky od arteris

xxtrxx

Maste pomáhajú, určite. Ale musíte sa pozrieť na problém komplexnejšie. Žilky vám zmiznú len na chvíľku. Po čase ich máte späť. Vo väčšine prípadov ide o zlú životosprávu. Takže baby... Chce to Jesť viacej ovocia a zeleniny.. Pravidelne sa stravovať, najviac ráno, najmenej večer. Doporučujem cca 5 menších jedál denne a fakt pravidelne. Ďalej treba vypiť 2,5-3l vody denne. Jesť vitamín E,C betakarotén, selén, zinok. Ginkobiloba tiež. Výsledok sa dostaví 100 percentne. U niektorých skôr u niektorých neskôr. Ale čo mám skúsenosti ja, tak za 3 mesiace skutočne dodržiavanej životosprávy a 7,8 hodinového spánku denne, sú preč. A zatiaľ to vypadá trvale. :) Takže good luck.

alfabeta

Baby, na to treba špeciálny krém na spevnenie cievok a potom vám nebudú presvitať cez pokožku. Nájdite si nejaký špeciálny krém na rozšírené cievky. Najlepšie neparfumovaný.

Mya2810

no, práveže dobrá otázka :)... ja ten krém nepoužívam, no niekto tu spomínal, že by sme si s tým ešte viac uškodili... a áno, presne viem o čom hovoríš, som na tom podobne, len ja radšej ten mejkap na to nedávam - ono je to úplne zbytočné lebo potom mám pocit, že si to len viac dráždim... ja to asi spravím tak, že sa budem snažiť skoro spávať a žiť zdravo... inak neviem... :(

suzanah

ahojte.. ja mam tiez problem s modrymi zilami pod ocami je to neprijemne a zakryvam to hrubou vrstvou make-upu.. skusim ten krem na hemeroidy ale chcem sa spytat ako casto ho pouzivate a za aky cas sa asi prejavia vysledky? vdaka

Mya2810

ahojte, aj ja mám kruhy pod očami a to mám len 15... tipujem, že je to z nedostatku spánku, ale to si už naprávam a zatiaľ to vôbec! nezaberá:))... ďalej som alergická na roztoče a dreviny, takže ani fakt, že roztoče sú všade mi na ne nepomáha... :D... no možno by som Vám všetkým proti tým kruhom a žilkami poradila faktom, že pitie vody(každou polhodinou pohárok) sa strácajú... jedno dievča malo hrozne veľké kruhy a teraz?... nemá žiadne:))... no ale mne ani tá voda nepomáha:DD... tak a k tomu všetkému, mám na tých kruhoch(hlavne jednom oku)veľké modré žilky:D... akože, nemám z toho nejakú veľkú depku, ae dosť ma to vytáča... skúsim sa ale spýtať na tú masť mojej kožnej, pretože v tomto období sa liečim aj na akné roaccutanom a ten liek je tak silný, že mám vysušenú celú pleť, pery a často mi je zle a nesmiem užívať aj iné lieky, či prípravky... no a tá masť na hemeroidy, zaznela tu otázka ako sa volá... a áno, volá sa Masť na hemeroidy... mne ju pod týmto názvom na nete vyhľadalo a našlo mi sumu 1,60 €... nwm, či tak stojí všade, ale tipujem, že áno.. a tipujem aj že v lekárni by sme ju mohli všetci nájisť;))...
prosím Vás všetkých o odpoveď na e-mail (Mya2810@post.sk), chcem vedieť, ktorá metóda pomáha Vám...

gracielaa

namiesto kremu pouzivam teraz panensky kokosovy olej, na cele telo i na tvar, som spokojna. Vecer si davam na tvar masticku na hemeroidy. Plne mi to vyhovuje. Priatelkina dcera si natiera zily, zilky, pavucinky na nohach a tvrdi, ze jej to viditelne pomaha, a ze tie zily na nohach ju uz nebolia.

Anusik

mojmu bratovi povedala doktorka ze je alergik cakatel lebo ma tiez take kruhy tak by si mala zajst na alergologicke testy