Gynekolog....?

cica2323

noo tak uz som sa rozhodla zajtra zajdem za gynekologom a on mi uz nejak poradi,dufam....jooj ale uz teraz sa bojiim...:(

alzbee

V tvojom veku by som prerusovanu suloz asi fakt nepraktizovala, lebo clovek nikdy nevie a predpokladam, ze nechces mat babo v 16-17tich...vies, ako sa hovori o tych kvapockach lasky-ta tekutina, co tecie z penisu, ked je chlap vzruseny...tak mnohych zaujima, ci obsahuje spermie. A tu na fore som sa docitala, ze keby ste mali len prve kolo sexu, tak spermie este neobsahuje. No potom, po orgazme priatela, az by ste chceli ist aj na druhe kolo, tak spermie uz obsahuje, pretoze mozu ostat v mocovej rure. Preto by sa mal ist priatel pred druhym kolom sexu vycurat...ale toto je podla mna velmi nespolahliva metoda ochrany. Niektore zeny tak neotehotneju aj niekolko rokov a niektore otehotneju na prvy sup-zvacsa tie, ktore babo este nechcu. priznam sa, ja sama som zvykla ako 17rocna spavat s priatelom bez ochrany a doteraz nechapem, ako som mohla byt taka nezodpovedna a tak riskovat. A kazdy mesiac som mala nervy, ci kramy dojdu. Az nechcete kondom a nechces este tabletky, tak vyskusajte Pharmatex:)

alzbee

No ked ju zacnes brat v prvy den menstruacie, tak je ucinna od prvej tabletky...ale mozes si dat prvu tabletku aj na 2.-5.den menstruacie, no vtedy sa treba este tyzden chranit kondomom.

alzbee

cica2323: no s tabletkou PO nemam skusesnoti a ani s tehotenstvom, cize v tomto ti neviem poradit :-/ verim, ze to budu len vedlajsie ucinky tabletky, respektive len chripka...