Gynekolog....?

cica2323

heh...:-D pocuvaj,myslis ze zvysenu teplotu a aj bolesti hlavy a obliciek mozem mat z tej tabletky po alebo skor ze som tehotna...?:((

alzbee

No tak co ho sledujem, tak on len v tychto sexualnych temach odpoveda :-D niekedy mi pripadaju byt jeho odpovede mierne uchylne, ale inak neradi nejak strasne zle:)) ani sa tu nikto s nim nehada:) tak nech si napise obcas :-P

alzbee

cica2323: toho janekaMY33 si nevsimaj...on ked pride na toto forum, tak odpoveda rad radom na vsetky otazky v tomto oddeleni Sex, sexuologia a vobec si necita ostatne prispevky, ktore tam uz su...

cica2323

no tak to budem musiet porozmysat a porozpravat sa aj s priatelom...noo ale urcite by som chcela nieco spolahlivejsie ako kondom lebo preto som musela brat tu tabletku po ...praskol...a nechcem sa zase stresovat cely mesiac ci dostanem kramy alebo nie...

alzbee

No mne sadla-ziadne negativum spojene s nou som nepostrehla:) uvidim, ako sa bude moje telo spravat, kebyze si chcem dat s nou prestavku a vysadit ju na urcity cas.. moja segra si inak tiez dala predpisat uz v 16tke...ja som mala nejake 4mesiace pred 18tkou, ked som si ju dala predpisat. Nebudem ti radit, ze ci si ju dat alebo nedat predpisat, lebo sa tu este plno ludi do mna pusti kvoli tomu a uz tu bolo neskutocne vela tem, kde polovica ludi nadavala na HAK, dalsia polovica ju obhajovala a boli len zbytocne hadky...je to len na tvojom uvazeni. Lebo samozrejme mozu nastat aj negativa, ale o tych by ta mal gynekolog informovat...je pravda, ze su to umele hormony, ale co sa mna tyka, tak mi priniesla pozitiva vo forme temer nebolestiveho, kratkeho a presneho menzesu, ziaden predmenstruacny syndrom, ziadna obava, ze otehotniem, aj ked partnerovi ujde a hlavne to milovanie sa da uplne super uzivat:) ked clovek dostane chut, tak moze nato skocit:))...a negativa ma take, ze stale, ked idem niekam prec, tak aspon 10krat kontrolujem, ci som si nezabudla vziat tabletky:) a ktovie, mozno, ked si s nou spravim prestavku, tak sa dostavia aj negativa...necham sa "prekvapit" Az sa sama citis byt este mlada nato, aby si brala tabletky, tak pouzivajte kondomy...alebo ten Pharmatex-tam mozte ist aj na ostro, ale zrejme nie je ten krem (respektive cipky) tak spolahlivy, aby mohol dat priatel do teba plnu davku semena...priznam sa, ze ja najviac doverujem HAK. Aj som tak premyslala, ze az ju niekedy vysadim, tak budem mat aj strach sexovat, lebo nebudem verit ani kondomom, ani Pharmatexu :D uz som si zvykla s HAK na tu pohodlnost pri milovani...ale az sa naozaj nato necitis, aby si ju zacala brat, tak si ju nedavaj predpisovat. Taky je moj nazor..

cica2323

noo to je uz dost dlho....a nic ti z nich nebolo? len ja nwm ci neje skoro dat si predpisat antikoncepciu...budem mat 17