Ahojte mám 168cm a nejakých 70kg.potrebujem poradiť čo s tým, ako vlastne začať? Všade čítam o rôznych diétach, ale ktorá je tá správna?
AKO SCHUDNÚŤ ?
ahojte dievcata, no ja som prisla vcera s dovolenky v tatrach a musim sa priznat ze som velmi zhreslila:( no ale inak sa tam nedalo kedze som bola cely den na turach a vecer som sa vratila vyhladovana a veceru sme mali asi o soedmej alebo neskor...no ale zabudla som sa rano odvazit tak zajtra vam napisem ako som na tom...zatial awojte a nach sa vam dari
A zmizne to po tom? Stalo sa mi to prvykrat. Zvycajne som este kilo schudla. Odvodnim sa prirodzene?
lebo sa ti zadrzuje voda v tele atd, je to uplne normalne, nie je to tuk, ale vaha vody atd...
Ako je mozne ze pocas menstruacie vzdy o nejake kilo priberiem? Neporusujem vyvazenu stravu, ani sport :(
ahoj sade8, mne sa vediet tak ze moja vaha je 67kg, stale rovnako, sice bola vaha aj 68 kg, ale mne chyba trpezlivost, ked pekne vynechavam sladkosti a papam pravidelne ide to pekne dolu :-) ale ako nahle povolim ide to nazad, mozno preto ze je horuco, cely den sme vonku a pridem podvecer a najem sa aj o 19stej, kedze predchadzajuce jedlo bolo o 13stej, tak neviem, minuly tyzden som si dala na tom zalezat a pekne dodrziavala vsetko zislo kilo dolu super, ale na druhy tyzden bol taky hekticky ze prislo nazad, neviem, mozno v zime to pojde lepsie, no neprezieram sa to nie, snazim sa dodrziavat 4 hodinove intervaly, ranajky vlocky a tak ale tie sladkosti, a v pitnom rezime som povolila :-(
dobrý deň, ako tu tak čítam tie Vaše názory a rady rada by som sa chcela spýtať či mi neviete niekto poradiť. Neviem zohnať nejaké skupinové cvičenie v Bratislave, začiatok cvičenia o 16.00 hod. Ďakujem za každý typ
devla:
napises,ze "chudnut je zdravo zit" a opytas sa na alli...???mas pocit,ze patri k zdravemu zivotu?
co sa tyka HL,funguje tak isto ako vsetky ostatne produkty z lekarne a z obchodov s doplnkami len s rozdielom,ze ich nepropaguje dealer,takze nevidim dovod vyhadzovat peniaze za HL a dristy o tom,ze v tom je poradenstvo nech si dealeri radsej nechaju pre seba,lebo je to chabe odovodnenie,preco musite zaplatit 1620 za koktejl,ktoreho hondota pre dealera je asi 850
a co alii
chudnut je zdravo zit