kto evidentne nemá záujem? Aby som vám to vysvetlila. Ide o jedného môjho známeho z komparzu. Ďalšia moja známa s ním naposledy nakrúcala v marci a vtedy to vraj bol fešný chlap no naposledy, keď ho videla, tak sa zhrozila. Vraj bol roztržitý, veľmi schudol a ona nevie z neho vypáčiť, že čo sa s ním deje. Dokonca vraj minulú nedeľu zabudol prísť na jeden komparz. Akože logika káže: Nie si rodina, nestaraj sa, lebo dostaneš na papuľu. Tak čo mi poradíte? Muži sú takí, že radšej si dajú ruku odrezať, akoby mali povedať, že ich vôbec niečo trápi.
Ako komunikovať s niekým,
Evidentne si zo mňa uťahuje. Potvora jedna! :-D Ozaj a nemôže byť roztržitosť spôsobená tým, že dosť fajčí?
ak s nim chce stretko, napis mu smsm, ze mas strasny problem potrebovala by si, kedby ti poradil....mozno pride....
A prečo by sme si nemohli občas zavolať? A čo je na tom preboha?Asi sa fakt treba na neho vysrať.
Mozno s niekym sexoval a pozabudol na cas a potom uz myslel na tu osobu...
Jáj a ešte niečo. Ja som mu za ten mesiac v e-mailoch vynadala, že sa neozýva, aj som sa potom ospravedlnila. A on mi v odpovedi napísal, že sa výborne na moich správach zabavil a na čo by mi odpisoval, keď si vystačím aj sama. A jednému ďalšiemu komparzistovi povedal, že po ňom idem ako pes po údenom. To je skvelé prirovnanie, to fakt. :-)))Takže ja som mu vlastne pre srandu.Povedal si - žieňa po mne ide, furt mi píše, tak načo ju brať vážne?
Síce ja si rada zaflirtujem s mužmi a tie hlášky -no hrozné aj ja si robím srandu z chlapov. Ale prečo bol roztržitý a prečo zabudol prísť na komparz, aj tak nechápem.
V pondelok idem na týždeň na dovolenku, to budem potom riešiť. Ešte uvažujem zajtra zavolať jednému ďalšiemu komparzistovi, ten zajtra nakrúca, či tam sa nenachádza aj ten dotyčný a vypýtať si ho k telefonu.
ja som takisto chudá a roztržitá, napríklad zapínam telku mobilom a podobne, alebo idem vyniesť smeti a kôš si zabudnem - a nič neberiem