kto evidentne nemá záujem? Aby som vám to vysvetlila. Ide o jedného môjho známeho z komparzu. Ďalšia moja známa s ním naposledy nakrúcala v marci a vtedy to vraj bol fešný chlap no naposledy, keď ho videla, tak sa zhrozila. Vraj bol roztržitý, veľmi schudol a ona nevie z neho vypáčiť, že čo sa s ním deje. Dokonca vraj minulú nedeľu zabudol prísť na jeden komparz. Akože logika káže: Nie si rodina, nestaraj sa, lebo dostaneš na papuľu. Tak čo mi poradíte? Muži sú takí, že radšej si dajú ruku odrezať, akoby mali povedať, že ich vôbec niečo trápi.
Ako komunikovať s niekým,
Dal by som ruku do ohna ze zacal brat pervitin!!! Ludia, ktori to svinstvo zacnu brat sa spravaju presne takto!!!!
no ja neviem ako to na tych komparzoch funguje pochopila som to tak ze chodievate pravidelne a tam ho stretavas
a nepovedala som ze si donho zamilovana len som sa pytala na tvoj motiv, preco sa onho tak zaujimas
:-) písala som, že ho poznám z komparzu, takže logicky nie sme spolu v práci :-)
a páčiť sa mi páči...ale som si istá, že keby som sa trápila prenejakú ženu, niekto sem napíše, že som lesba.. keď si robím starosti pre muža, som do neho zamilovaná..nuž, zaujímavé názory....ked som s ním hrala, bol v poriadku, teda zdal sa mi kamarátsky, tak neviem, čo mu preplo
moze mat kludne aj velke osobne problemy. alebo byt chory. len nerozumiem preco by to mal reagovat na sms od v podstate cudzich ludi.
..... ty mu chces pomoct alebo preco ta to zaujima, paci sa ti?
keby som bola ja na tvojom mieste, tak to skusim tak ze ked ste spolu v praci a mate pauzu tak pokecat, zblizit sa - ak sa da a ak ma zaujem - ak nie tak nic, nemusi mat chut delit sa o problemy.
nerozumiem - ty mu pises sms a maily a pritom ste sa spolu este nerozpravali? ak ti nereaguje na sms tak nema zaujem komunikovat, naco sa vtierat
stretko ok, ale ako si ho dohodnúť, ked mi na e-mail odpovedal až za mesiac a na smsky nereaguje?
ak mas naozaj onho zaujem a nie je to len zvedavost, skus sa s nim porozpravat, mozno ti to povie, ak bude chciet. z mojej skusenosti, ludia sa radi vykecaju len nechcu otravovat, takze nejaka blizka dusa a butlava vrba sa moze zist