Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

maju vysoki muzi velke prirodzenie a nizki male?

Sebastian89

presne tak najlepsie je aby mal aj dva metre a pouzival vtaka na varenie spizov a a ako buracie kladivo to urcite vsetky dievcata dostane, padnu na kolena a budu cele bezseba. Proste chalan vlastne ani nemusi byt pritomny staci len jeho dvojmetrova klada a je to. No vdaka bohu pre takych vymysleli vybratory. Bohvie ci potom ked kazda holka bude pouzivat namiesto lasky k chalanovy dvojmetrovy vybrator sa zalozi forum ci maju velke balenia od vybratorov aj velky obsah a male mali alebo nie. Si neviem predstavit az genetika a plastyky pokrocia tak daleko ze sa bude dat manipulovat s vtakom, to si potom kazdy bohac da urobit kladu ze by nou mohol podopierat lesenie na budovach. Fakt uzasne mat velkeho ftaka a vyzerat jak kokot v mhd alebo vo vlaku s sulcom na stehne, ktory si tam obzera nejaky homos kym spis. ach tato vecna testosteronova obsesia.

klopklop

KASLI NA TO ci je maly alebo vysoky pre zenu je njdolezitejsie aby mal PORIADNEHO VTAKA lebo s malym pindurom je to o nicom

Sebastian89

No to je pravda, pretoze obcas je to uplne vpohode a obcas nie. Ale zase, ked sme zacali spolu chodit a teda aj spavat tak vobec problem nebol, a pochybujem ze si ho vsimla az po pol roku :D... posielam ju ginekologovy ze ci nema nejake ranky alebo take nieco ale stale neni cas, kvoli statniciam a tak. Neviem ale kazdopadne je to neprijemne ked mame chut a nemozme lebo to prekazi bolest alebo take nieco...ach skoda ze sa neda regulovat velkost vtaka... taka nejaka ze na bezne pouzivanie :D

niekto

lol ze sebaobrana X-D
ja mam tiez okolo 20ciny zatial som problem nemal
najvacsi problem uu vas je ze sa partnerkaa boji a preto sa nevie dostatocne uvolnit a preto ju to nasledne boli

Sebastian89

183cm 21cm... a nieje to ziadna vyhoda s holkou musim byt opatrny a kopu veci nemozme robit lebo sa boji a casto ju to boli...s taky k.kot je lepsi od mensieho tak maximalne na sebaobranu. Cize serte nato kolko cm ma a naucte sa s tym co je... sry ak som niekoho urazil, ale je fakt uplne zbytocne odhadovat kolko chalan ma cm.

janekMY33

nie to je takto ked vznikal zivot tak pan boh zavesil ocasky na palicu ako sa vesaju klobasky jedny boly male jedny bole velke takze mali dociahly iba na tie najdlhsie a ty vysoky iba na tie male takze velky maju malich a maly maju dlhich

klarka12_

podla mojich skusenosti to pravda nie je a ak nahodou je, tak urcite nie pravidlo.. moj sucasny priatel ma 1,98 a ma o hodne mensieho ako byvaly, ktory bol vysoky 1,80 a to nie je len jeden priklad, mala som chvilu chalana, ktory bol dokonca o centak nizsi odo mna (1,71) a mal penis dlhyyy...:)

mirka 23

Podla mňa na tom niečo bude, samozrejme to nie je pravidlo. Ale baby, mali ste už chlapa s výškou 2m? Oplatí sa... :)