Mam 47 rokov,zoznamila som sa cez inzerat s muzom,ktory mi ihned po prvom stretnuti zaiponoval.Splnal vsetky moje poziadavky.Zacali sme sa intenzivnejsie stretavat.Po dvoch mesiacoch doslo i blizkemu kontaktu.Po tom zacal,ze nedoslo este z jeho strany spravna iskra a bolo po intimnom kontakte.Povedala som si ,ze mi stoji za to a respektovala som to.Stretavali sme sa dalej,je tomu uz sest mesiacov.Je schopny ma drzat za ruku,objima ma a dostanem pusu-priatelsku.
V poslednej dobe je unaveny,zavola az vecer,ked uz sa vonku neda ist,byvame sto metrov od seba.Za poslednych 14 dni sme sa videli jeden krat.Stale len hovori,ze mu chyba dcera,je to tema cislo jedna.Planovat s nim nieco na par dni nie je mozne,lebo on nevie co bude za hodinu.Citim vsak k nemu nieco,co v oslednej dobe som nepocitila,pritahuje ma.Na druhej strane sa trapim,lebo nedostavam od neho to co by som chcela.Dnes som si povedala,ze sa musim rozhodnut,len neviem ako.Poradte.
byt ci nebyt s nim
kapitator...tie tvoje primitivne "rady" resp. konstatovania su uz poriadne trapne
a neviem na co sem chodis na toto forum ked vsetci(konkretne vsetky zeny) su pre teba sliepky ktore tu len ohovaraju,vyuzivaju,a maju vsetky zle vlastnosti ake existuju..tak na co sa zapajas, rada by som to vedela..a ked sa nemozes tak si vzdy vytvoris novu prezyvku aby si sa tu mohol strapnovat...
to ze si utrpel v minulosti bud velku bolest stratou tvojej milovanej a teraz si zatrpknuty a nenavistny alebo si jednoducho cvok (s prepacenim) ktoreho by som v realnom zivote urcite nechcela stretnut..neznamena ze tu musis zhadzovat vsetky zeny a vidiet vo vsetkych problemoch tvoje bludy...
urcire nema nikoho,je po rozvode rok a ja 13,ma syna pri sebe,ktory je dospely a 6 roc,dceru na ktorej je velmi zavisly,tvrdi ,ze deti su pre neho vsetko,na nom tak nezalezi,lebo zije len pre nich,Ked mu vravim,ze sa stava otrokom svojich deti,tak to vraj nie je pravda,Ked sa ho pytam,kde je on a jeho zivot,zasa len deti.
keby mal zaujem, viac by sa snazil. Nenapadlo ti ze mozno niekoho ma, ked sa chova tak divne? Je tazke ukoncit hocijaky vztah ale vazne to vyzera tak ze nema zaujem.
Presne, ako sa pise podo mnou, iba mne sa to nechcelo rozpisovat. Ked mam o niekoho zaujem, snazim sa s nim byt co najcastejsie, vidiet ho, moct sa ho dotknut, chvilu hram nedostupnu, iba chvilu chladnu, ale potom pride sladka odmena, ta laska.
moj nazor je , ze keby ta skutocne chcel tak to nie je take vlazne z jeho strany a robi maximum preto aby ta aspon videl..asi za to nestoji..aj ked ti nechcem taketo pisat ked tebe na nom zalezi..ale nestoji to za nic a 6 mesiacov je uz doba na to aby vedel ci ta iskra teda preskocila alebo nie...ked sa stretavate..
aj ked iskra moze preskocit aj medzi priatelmi ktory sa len kamaratili dlhe roky
ale ak ty to teraz vnimas inak ako on radsej to nechaj tak lebo sa budes len trapi
radsej mu povedz na rovinu co ako spytaj sa ho ako to on vnima s tym ze ak ti povie len nieco take co na vztah nebude ukonci tento "vztah" a povedz mu to
mozno ak povies na rovinu ze bud nic (pritelia ostat mozte)alebo vsetko tak sa mozno sam spamata..
Nieco podobne som mala s byvalym, plany menil z hodiny na hodinu, niekedy z minuty na minutu, hovoril, ze neciti to intenzivne. Vykasli sa na neho, budes mu dobra a budete sa stretavat, iba ked on bude chciet a ked sa bude velmi nudit.