moj priatel decko?:(

Príspevok v téme: moj priatel decko?:(
zivotaosud

ahojte..moj priatel ja neviem ma 22 a netusim preco je este malo zrely ...viem ez je dost rozmaznany a jeho rodicia to nevidia ze povacsina je to ich chyba ze je taky...proste neciat si nic ani clanky na nete ani nic ho nezaujima proste ani kniha a ked mu neco cem ukazat robi sa mudry a skonci to hadkou lebo ja nema pravdu ale on a pritom ho.. prepacenim vie....hraje sa hru pricom namiesto hrania by si mohol citat neco na nete ked uz ne knihu...a v poslocnosti len o dristach a taky koketny je ale viem zeby nic nespravil...ale je to zvlastne ...jakeby ho nic netahalo len somariny a svet okolo neho nic...co si otom myslite bojim sa ze ak by som bola s nim navzdy ze nenauci moje deti nic ...:( dakuejm za rady pekny vecer

Ema132

sway presne:)) ale zabudol si dodat ze si precitaju nieco "o tom co sa deje vo svete" ! a tvaria sa ze ich to velmi zaujima:)

sway

Liana...323 super prispevok:-))A baby su tam ake?Ja mam z jej prispevkov pocit,ze rovnake respektive este horsie,lebo si nieco precitaju a hned su na koni;-))

Ema132

tak podla toho ako pises ste sa podla mna nasli:D a tiez si nepovedala co citas:) o tom co sa deje vo svete..aha...:) ach...:) tato diskusia mi prisla velmi vtipna:)

Liana...323

Tak už viem o čo tu ide. Stačilo, že si napísala, že si z Námestova. Tvoj chlap je obyčajný sedlák. Tam hore je skrátka taká mentalita, s tým nič nenarobíš. Oni vedia len robiť fyzicky a potom už nič. Nevravím, že sú sprostí, ale sú to dedinčania, roboši, chlapi s labami namiesto rukami. Ak sú práve bez práce, menia sa na lenivcov a chovajú sa presne tak ako opisuješ. Ich nebaví čítať, vzdelávať sa, sledovať dianie. Teraz máš dve možnosti:
1. buď sa zmieriš s touto mentalitou, lebo to nezmeniš
2. alebo si nájdeš niekoho iného - a pozor, nehovorím, že všetci u vás sú sedláci, sú tam aj moderní inteligentní chalani, len ich je pomenej

AdamKrt

zivotaosud:

To som ani netvrdil, ze si ho vyberas tak ako tvrdis.

Len myslim, ze ked si teraz prekvapena, tak ho zle poznas. To Ti predtym na nom nevadilo ??? Alebo ho poznas len velmi kratko - to potom vsak, naco sa davat dokopy s clovekom, ktoreho tak malo poznas ?

Ak si si ho vyberala podla toho, aky je clovek, tak ozaj toho cloveka nepoznas a nevies aky je ...

zivotaosud

moj zlaty AdamKrt dristas nepoznas a posudzujes...nevyberam si chlapov podla toho ci ma prachy akeho ma velkeho alebo aky typ chlapca je ale aky je to clovek !

AdamKrt

Mna by zaujimalo, preco si ludia zacinaju, ked toho druheho ledva poznaju a potom im vadi, aky je ?

Meni lepsie sa najskor spoznavat a pripadne ked uz sa poznate lepsie a dlhsie, nechat to prerast do vaznejsieho vztahu ?

Ci je dnes modne rozmyslat nie hlavou, ale tym medzi nohami a potom az pouzivat hlavu ?

janikeeeee

neboj deti sú 95 percent mužov, to ich mamičky tak rozmaznávajú,to my ženy ich tak rozmaznávame a potom kto by to nevyužil..musíme byť prísny k mužom