bolest v hrudi vyvolany hrudnou chrbticou???

Príspevok v téme: bolest v hrudi vyvolany hrudnou chrbticou???
slniecko_anabell

ahojte, uz asi 3.mesiac ma strasne picha medzi prsiami. bola som na ECHO-OK, na RTG pluc-OK. nemozem spavat, strasne ma boli chrbat a mam pocit, ze mi to vystreluje do hrude. moze to byt??? poradte, inak sa zblaznim.. stve ma, ze taka mlada baba ma problemy s chrbticou.. asi by som mala zacat cvicit.
mate niekto podobne problemy?
a ked hej,ako ich riesite???

pocula som uz aj nazor, ze to moze byt psychickeho razu.. tak neviem no..

Lilyaa

Dobry den zaujala ma ta uzkost ulozena v chrbtici mohla by som dostat viac info ? Prosim kto mi moze pomoct ? Trapim sa uz s tymto rok

karioll

kedze si byvala sportovkyna tak predpokladam ze mas spravenu aj ergometriu,t.j.zatazove ekg.ak je to negativne treba patrat po psychickej stranke,skusil by som nejake slabucke davky anxiolitik.neurologicke pripadne ortopedicke vysetrenie je nevyhnutne,ale vacsinou to tak byva,ze ti napisu,ze nemozu vylucit kardialny povod

mataszs

Ahojte všetci.Pátram po nejakých dôvodoch a príčinách svojich rôznych nepríjemných stavov a možno som konečne našla.Mám rôzne nepríjemné pocity, najčastejšie na hrudníku,občas mi strašne búši srdce,pichá alebo tlačí ma v oblasti hrudníka,občas dokonca cítim,že mi srdce akokeby podskočilo-extrasystola.Je to velmi nepríjemné,som bývalý športovec,mám za sebou všetky možné kardio vyšetrenia,našťastie bez nejakého nálezu.Chrbtica ma bolí bežne,ešte väčšie problémy mám s krčnou,často ma bolí hlava,ale posledný rok ma strašia tie tlaky,pichanie na hrudníku,búšenie srdca... Mám 3 a pol ročného syna a mám pocit,že sa to všetko začalo,keď nás prijali do nemocnice-mal vtedy 2 mesiace.Veľmi som sa vystrašila,našťastie malému nič nenašli,ale ja mám pocit,že všetok ten stres a strach vo mne ostal a ťahá sa to dodnes.Som strašne úzkostlivá a precitlivelá matka,neviem to nijako eliminovať. aj teraz keď o tom píšem prechádzajú mnou zimomriavky a mám pocit že ma oblieva studený pot.ja predpokladám,že všetky tieto stavy sú spojené s psychikou,aj keď mi nie sú jasné tie bolesti okolo hrudníka...Neviete co s tým???ako si pomôcť?ako to odstrániť?niekedy som naozaj bezradná,inokedy mám celkom dobrý deň, som ako na hojdačke a naozaj ma to veľmi trápi.ďakujem za kadžú radu. M.

house

Z chrbtice byvaju neprijemne bolesti resp. pocity ja som to mal tiez pracoval som dlhe roky pri PC na VS ako programator.Najlepsie je navstevovat pravidelne dobreho masera, co to da na miesto a uvolni.Clovek sa potom citi ako by ho z kriza snali resp. ako v 7 nebi.

ADKA00

Slniecko moja ja som na tom bola tak isto ako ty tak ma bolel chrbat ze som nemohla spavat no z lekarskeho hladisko bolo vsetko ok tak sa zistilo ze je to uzkost ulozena v chrbtici.Je tu aj taka stranka najdi si ju tam ti baby poradia mne velmi pomohli.Ale urcite to mas psych. povodu.