Ahojte všetci.Pátram po nejakých dôvodoch a príčinách svojich rôznych nepríjemných stavov a možno som konečne našla.Mám rôzne nepríjemné pocity, najčastejšie na hrudníku,občas mi strašne búši srdce,pichá alebo tlačí ma v oblasti hrudníka,občas dokonca cítim,že mi srdce akokeby podskočilo-extrasystola.Je to velmi nepríjemné,som bývalý športovec,mám za sebou všetky možné kardio vyšetrenia,našťastie bez nejakého nálezu.Chrbtica ma bolí bežne,ešte väčšie problémy mám s krčnou,často ma bolí hlava,ale posledný rok ma strašia tie tlaky,pichanie na hrudníku,búšenie srdca... Mám 3 a pol ročného syna a mám pocit,že sa to všetko začalo,keď nás prijali do nemocnice-mal vtedy 2 mesiace.Veľmi som sa vystrašila,našťastie malému nič nenašli,ale ja mám pocit,že všetok ten stres a strach vo mne ostal a ťahá sa to dodnes.Som strašne úzkostlivá a precitlivelá matka,neviem to nijako eliminovať. aj teraz keď o tom píšem prechádzajú mnou zimomriavky a mám pocit že ma oblieva studený pot.ja predpokladám,že všetky tieto stavy sú spojené s psychikou,aj keď mi nie sú jasné tie bolesti okolo hrudníka...Neviete co s tým???ako si pomôcť?ako to odstrániť?niekedy som naozaj bezradná,inokedy mám celkom dobrý deň, som ako na hojdačke a naozaj ma to veľmi trápi.ďakujem za kadžú radu. M.