Uplny koniec..

Príspevok v téme: Uplny koniec..
92ja

ahojte mala som priatela 6tyzdnov proste pohadali sme sa rozisli ccheli sme sa dat naspet dokopy ale akosi to neslo pohadali sme sa opet..vcera za mnou prisiel a doniesol mi krabicku-a v nej rozbiteho anjelikatakeho siteho mam aj ja kupili sme si ich navzajom a len odkaz na papieriku milujem ta ale takto to dalej nejde:(..pohladil ma po lici usmial sa so slzami v ockach.. a odisiel naveky..na internete ma zmazane vsetky fotky spolocne fotky na ktorych som ja v jeho albumoch su upravene orezane aby som tam ja n nebola..zmazal video ktore robil o nas pre nas z lasky:(
ja bez neho neprezijem:(

Thierry

Keby ste boli spolu 6 rokov, tak nepoviem. Ale 6 týždňov? To bolo ešte len slabé kamarátstvo. Nechaj tomu voľný priebeh a ja verím, že za nejakú dobu sa dáte znova dokopy. Držím palce

lyzicka

92ja, hovorila si, ze ste sa pohadali na blbosti - na ziarlivosti. a kto na koho ziarlil? ved to je blbost, to by ste sa mohli o tom este porozpravat, nie?

Azuriitko

majolenka, jasné určite sú aj také prípady, ale tak ťažko odhadnúť kedy to tak naozaj je a aj tak si myslím, že to tak je výnimočne. Ale máš pravdu.

AdamKrt

Iba 6 tyzdnov si mala priatela ? Ale ved to si ho ani poznat nemohla, nie to, aby Ti este tak chybal.

Skor Tebou budu sit asi hormony... Predpokladam spravne , ze patris medzi nejake nastrocne...?

majolenka

ja som len chcela poukazat na to, ze ludia maju casto nejako v hlave zafixovane, ze ked budu starsi, pridu aj lepsi partneri - ze pride "ten pravy". Lenze nemusi to tak byt. Aj ked moze prist niekto taky, tak dotycny si len vsugeruje, ze je to ten pravy, lebo vlastne uz ma obmedzene moznosti (biologicke hodiny tikaju)a tak uz len z toho principu zotrva v tom vztahu. A vztah, z ktoreho kedysi vycuval v domneni, ze su este mladi a urcite pridu aj lepsi partneri, mohol byt ovela kraji a mozno aj bol.

Azuriitko

Často sa ale stáva, že jeden zo vzťahu by to myslel aj vážnejšie, ale druhý sa chce len baviť, alebo majú rozdielny pohľad na to, ako sa chcú vo vzťahu baviť. Ale niektoré veci je lepšie zažiť a prekonať. Človeka to lepšie pripraví na tie ťažšie, alebo uľahčí iné.

Azuriitko

No len ja by som povedal, že koľko vzťahov v mladosti prerastie do nejakého ozaj dlhodobého vzťahu? Ono väčšina mladých je poháňaná hormónmi, tak prežívajú tieto veci intenzívnejšie, ale neskôr začnú pozerať na viac vecí a vzťah sa neudrží, ale aj ty majolenka môžeš mať pravdu, proste sú rôzne a individuálne situácie, ale všeobecne sa skôr do takých 18-20 rokov chcú ľudia iba baviť, a v poslednej dobe to bavenie začína pomaly už od 10 rokov a v 12 - 13 rokoch je to v plnom prúde.

majolenka

no, ja mam 20, mala som krasny trojrocny vztah, bola som pre neho ta naj naj naj, on pre mna tiez, zniesla by som mu aj modre z neba, ale on sa ku mne v poslednej dobe spraval fakt hnusne. Lenze ja mam pocit, ze on je ten pravy a ak by ma teraz odkopol, neviem, ci by som sa este zalubila. V mladom veku tieto vztahy koncia preto, lebo dvaja si povedia, ze: sme este mladi, najdeme si inych partnerov, toto urcite nemoze byt posledny vztah, ved sme mladi.. a tak, a potom, ked su starsi, tak ostavaju v inom vztahu - vo vztahu mozno nie az takom dobrom ako bol tamten, ale z principu, ze uz maju na to vek, tak ostanu spolu, hoci ten vztah pred tym bol krajsi a ta laska silnejsia(ukoncit krasny vztah len preto, ze sme mladi a urcite pridu lepsi, preco?)

Azuriitko

92ja, veď vravím, že stále je tu silné zamilovanie, a spomienky na tie krásne chvíle, ale stále oproti iným prípadom to je naozaj krátka doba, už len tu v diskusiách, kde vzťah zrazu končí po troch rokoch a podobne. Preto je to výhodou, že môže sa to dať ľahšie prekonať. Samozrejme, mala by si zvážiť či by bolo vhodné ešte niečo skúsiť, ale myslím že by to bolo zbytočné naťahovanie. Ktovie, samozrejme ty najlepšie poznáš tú situáciu. Takže by si mohla skúsiť rozumom usúdiť, či by bolo vhodné sa mu napr. ozvať a prekecať to ešte s ním. A ďalšia vec je, že také krásne týždne, mesiace či roky ešte zažiješ, to sa báť nemusíš