Genitálny herpes

RNG

Na herpes doplnujem aj monolaurin(2 x 5 gramov) aj colostrum, az 15 gramov praskoveho pri prepuknuti roznch viralnych.
Davka chaparalu je 2 x 1 gram.
Tiez tu spomeniem antiviralny olej, citral.Nachadza sa vo vysokom mnozstve napr v citronovej trave(lemon grass, az 70% oleja z citronovej travy je cisty citral)

RNG

Chagy odporucaju moje lekarske zdroje 7 az 10 gramov, Ten vytazok je len zhruba 2:1, podla obsahu sacharidov, tj treba ho ovela viac, ako 1.5 gramu , odhadom majmemej 4 gramy.
Vyrobcovia casto udavaju davky ovela nizsie, ako lekari, co s tym pracuju.

murko111

ešte treba skúsiť nejaké doplnky výživy na podporu imunity. známi majú skúsenosti s touto hubou Chaga: www.pharmhealth.eu
je to silný extrakt, až 1,5g, a najlepšie je dávať si ho ráno nalačno.

RNG

Antiviralne potravinove doplnky
Myslim, ze to treba znovu zopakovat a doplnit:
selen, zinok, Lactobacilus Bulgaricus, L-lysin, vitamin C, aloe vera,lapacho, echinacea, baza(eldeberry, sambucus), astragalus,GSE, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov a najsilnejsi na trhu, chaparal.

barbaritta

Ja som z toho teraz trocha mimo...ja to mam uz rok traja doktory mi povedali ze ,,asi,, herpes ale ked som brala HERPESIN alebo ZOVIRAX to ja keby som si indulonu davala...nist..moze to byt ajtak herpes?ale ja tam mam jednoducho tie dva vriedky stale.u ten cely rok..niekedy trosku horsie niekedy lepsie ale stale.posledny mi to zacal leptat, to som ani nevedela, ked som na to prisla, tak som k nemu prestala chodit, verila som mu bol to,,znamy,,...no tak ja skusim nieco z toho co tu pisete ale uz som bezradna...

RNG

Ivana, spomeniem okrem kokoidneho striebra a Befunginu aj chaparal. Davkovanie je 2x1 gram, da sa aj zvysit na par dni.

ivana785

A co tak skusit koloidne striebro , citala som ze je ucinne na bakterie,virusy a huby . Nasla som aj adresu kde ho ponukaju -odkaz odstránený- .

RNG

fiona, 20x462 mg=9.24 gramu za 254 korun.To je 27.5 kss za gram
Ten roztok tvrdia, ze je 60 %
teda 100x0.6= 60 gramov za 480 korun.
To je 8 korun za gram.
Ak je to ten isty vytazok, tak tekuty je podstatne lacnejsi, aj ked sa to neada. Stale mi to este nehovori, aky vytazok ten befungin je.
Neviem, co v navode pisu na pouzivanie, ale spravna davka chagy je 30 g denne, vytazku z chagy 7-10 gramov denne.
Ak je ten befungin totozny z vytazkom z chagy, potom treba toho tekuteho brat denne 3x1 lyzicku(5 cc)=9 gramov vytazku denne.
Nastastie virusy sa daju povacsine vytlct pomerne rychlo.
Prave som poradil ten zdroj tekuteho mojej predavacke, ktorej sesta lezi so zapalom mozgovych blan(lekarmi podcenene ustipnutie kliestom...)
Vdaka, fiona!

silviia

fiona, daj potom vediet ako to zabera, ci zabralo. myslim ze cagu poznam ale len ako krem-videla om v predajni v blave na dunajskej...ty to uzivas?

fiona

ahoj silvia, kupila som befungin, je to roztok 100ml/480,-Sk, dost drahe. V pribalovom letaku nie je zrejme v akych koncentraciach su ucinne latky, pisu ze 60%. Ja som to kupila v Pezinku, ale maju predajnu aj v BA v Starej trznici, pripravky vacsinou dovazane z Ruska, celkom zaujimave. Zacala som to uzivat lebo mam condylomata a momentalne aj virozu. Ak by niekoho zaujimal objavila som este jeden zdroj na cagu, je to spolocnost z Lipt.Mikulasa a poslu to na dobierku. Befungin, balenie 20 kps. po 462 mg. Cena 254,- sk s DPH.