Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vypadávanie vlasov - farbenie

Aneta 40

dobrý deň. mamla tiež problém na výpadovým vlasom . vyskúšala milion liek a šampióni .no žiadne výsledky.... ..našla som V časopise DOKTORKA.CZ písali o RHASSOL CLAY že toe pomôže pre vypadne vlasov , no až tak ne verila. NO konečnom kumila a 2x tižden robila zábal. poviem vám tak že funguje 100%.. skvele odporučam
www.alassalabeauty.sk

leila66

mne na padanie pomohli vitaminy amitamin® Hair Plus, okrem nich som skusila donnuhair a ta mi nepomohla. vlasy su aj o nieco hustejsie. a su lez laktozy a lepku.

zuzzzzana

Mne tiež začali vlasy padať a lámať sa po tom, ako som si ich začala farbiť na blond. Najprv som myslela, že som zvolila agresívnu farbu, ale aj tie bez amoniaka to nijak nezlepšili. Moja pôvodná mi vôbec nepristane. Kamoška mi odporučila forcapil, lebo jej to pekne zaberalo. Bez nejakej recenzie by som na niečo také peniaze nedala, ale priznávam, že aj ja som spokojná so zlepšením. Vlasy padajú o dosť menej a nie sú ani ako chemlon.

Dragam

Ahojte!Ja by som sa chcela spitat,mne vypadavaju vlasy vo velkych okruhoch,mam flaky na hlave,neviem co to sposobilo,ale si to kazdy vecer natieram s tynkturou a uz mi trosku na tych miestach vyrastaju,no ale vyzeram,ako by som chodila na chemoterapiu,chcela by som si ich zafarbyt,lebo moj original odtien je blond a uz pred rokmy som si zafarbila na fialovu a teraz mi strasne vyrastaju,ale neviem ci mozem,viete mi poradit.dakujem

domcatko

AHOJTE...všetky ked by ste mali nejaky problem v hocičom sa mi možte zverit moj e-mail je MoTyLiK_545 tak budem čakat NEOLUTUJETE SLUBUJEM

lucka2

Ak vám naozaj nič nepomáha, Skúste natrhať listy z orecha, narežte ich, prelejte vriacou vodou a nechajte 15-20 min odstáť. Touto vodou (neriedenou) si oplachnite umyté vlasy. Mne to zabralo aj po veľmi ťažkom popôrodnom vypadávaní vlasov. Mám to odskúšané. V tom čase mi nepomáhali žiadne šampóny, vitamíny ani lieky. Po týždňovom oplachovaní sa padanie vlasov u mňa zastavilo. Teraz si listy orecha zbieram a suším, aby som mala aj na zimu. Hlavne po farbení alebo po stresových situáciách už nič nenechávam na náhodu.

bzz

visinka: tak tu zihlavu skusim aj ja, pocula som od viacerych ze to pomaha, revalid mne osobne fakt velmi pomohol, a kedze som bola na vsetkych vysetreniach ake existuju, tak mi poradili uzivat aj zelezo, kedzeho mam minimum, tak vyskusam, lebo mne fakt za ten mesiac polka vlasov odisla :/

visinka

ahojte kocky :)
ja som mala podobny problem s padanim vlasov este donedavna, problem bol v tom ze mam vlasky strasne jemne a preto somm si po kazdom umyti musela susit fenom a davat tuzidlo, aby mali aspon aky taky objem, no samozrejme ze mi po case zacali vlasy vypadavat...
tak som si kupila tiez Revalid, ale hlavne som zacala pit caj zo zihlavy, brat zinok a vitamin C a prestala som si vlasy fenovat a pouzivat tuzidla a gely...niekedy si spravim aj odvar zo zihlavy a po umyti si nim vlasy prelejem a potom necham vyschnut. vlasy sa mi krasne lesknu a vyzeraju byt ovela zdravsie a co je hlavne takmer mi uz nepadaju...
a co sa tyka toho revalidu, je podla mna celkom dobry a ucinny, ale je dost drahy a rychlo sa mina a ked si pozriete zlozenie, zistite ze obsahuje vlastne len vyzivove doplnky a vitaminy, ktore sa daju bezne zohnat v lekarni, preto ho uz teraz nepouzivam a davam si len to cecko, zinok a vitamin E a uplne to staci...
tiez som bola spociatku skepticka a radsej som si kupovala drahsie sampony a balzamy a neviem co este, ale su aj lasnejsie sposoby a dostatocne ucinne...
tu zihlavu odporucam kazdemu :)ale neprehanat. pit jednu salku denne po dobu dvoch tyzdnov a potom si dat dva tyzdne pauzu...a znova a znova...
krasa vyzaduje cas...