ahojte,nedávno mi kaderníčka zafarbila vlasy s použitím silnejšieho peroxidu ako bežne a teraz mi strašne padajú vlasy ( už 2týžden po farbení)Nemáte skúsenosti dokedy môže tento stav trvať?
Vypadávanie vlasov - farbenie
tvoje vlasy zrejme na taky silny peroxid nie su farbene..,.mozno nabuduce ti uz padat nebudu...ale teraz spravis najlepsie ak zajdes ku koznej a ta ti da na vlasy nejaky pripravok-mojej kamoske takistio zacali padat vlasy a docela jej to pomohlo...ale never samponom ako je napr.head and sholders-moze sa ti to este zhorsit...alebo popripade sa skus spytat kadernicky, ktora ti vlasy farbila, ci je to nornalne-ale najlepsie urobis ak zajdes ku koznej lekarke
ja beriem revalid uz vyse 20dni a nic,vlasy mi padaju stale rovnako,mozno este viac..nepoznate nejake ine tabletky?
josie: no revalid su vitaminy, 30ks balenie stoji okolo 8 eur kazdy den treba uzit tri kusy, mne teraz uplynie desiaty den a idem si kupit 120 ks balenie, fakt to velmi pomohlo, uz skoro vobec mi nepadaju, a predtym som chodila po vysetreni same vyrobky co mi lekari odporucili a nic, a toto fakt ze pomohlo :)
mne farba skôr zabraňuje vypadávaniu vlasov, a najmä ak ich mám čerstvo farbené prvé dva týždne, potom mi padajú dosť riadne. A ten revalid čo je zač?
mne tak padali vyse mesiaca po farbeni, odvtedy uz len nizkooxidacne farby a je to v pohode
Cautem no mne vyse mesiaca padali vlasy, uz som si dala aj o 10 cm skratit zhruba polka mi vypadla, a teraz neprehanam, pouzivam rozne pripravky co mi kozna predpisala, ale teraz som si kupila revalid ktory je jednoducho uzasny uz po 3 dnoch som si vsimla zmenu, ako som si ich umyla mi len zo par vlaskov vypadlo, a aj ked sa cesem skoro nic, je to fakt super, len odporucam :)
ahojte vsetci...mohla by som vas poprosit o jednu radu?? uz dlhsie mi vypadaju vlasy asi rok a pol..a nikdy predtym som si vlasy nefarbila...ale uz ma to prestalo bavit a zacala som si ich farbit..stale mi padaju takisto ako predtym...chcem sa spytat ci farbenie vlasov s tym dako moze suvisiet...nerada by som sa totiz vzdala farbenia :P