Uzkost a strach

Príspevok v téme: Uzkost a strach
slavena

Dobry vecer,
mam za sebou velmi tazke obdobie z ktorého sa nemozem psychicky dostat. Pred dvoma rokmi sa mi zabil bratranec na motorke, tento rok moj druhý bratranec trpiaci schyzofreniou upálil Zofiu Bosniakovu a mna to velmi trapi. Stale citim uzkost a strach a nemozem spavat. Stale sa mi to vsetko dookola premieta ako film. Pred mesiacom mi zistili ze dietatko co nosim pod srdcom je mrtve a musela som ist uz na 4 kyretaz. Mam uz strasny strach aj s doktorov. Casto sa mi sniva o starkom a o bratrancovi co sa zabil ako som pred kostolom a za mnou su ich hroby. Svokra mi poradila aby som sa modlila za nich, nech odpocivaju v pokoji a pomohlo. Velmi vela sa teraz modlim. Celý den som napäta a nervozna. Strasne ma boli az pali zaludok, mam triasku a vzdy ma prezenie, som slaba a bodlamuju sa mi nohy, toci sa mi hlava, stres mi neda dýchat. V noci musim mat pustenu muziku a svetlo aby som aspon ako tak zaspala. Len nieco buchne a uz sa hned zlaknem. Strasne sa bojim o dcerku aby sa jej nic nestalo. Je to taky malý cirkas a furt vymýsla. Velmi chceme dietatko a preto sa bojim ist ku psychologovi, uzivat nejake lieky na upokojenie. Neviem co mam robit. Niekedy je lepsie a niekdy hrozne. Dcerka ide uz do skolky a chcela by som ist do prace a preto sa bojim tých liekov.

slavena

Ahoj Adka,

odpovedala som ti na otazku ako sa mam.
Citala si uz? Papa napis aj ja odpisem ako mi je teraz momentalne. To som ti pisala asi pred týždnom.

slavena

Ahoj Adka, no ako sa citis ty? Ja som sa citila uz dost dobre, az kym mi neprisiel prvý menzes po tom mojom potrate. Este nikdy som nemala problemy s tlakom. Vcera mi vyskocil na 173/116 a dnes ho mam zase moc nizky 106/59 a citim sa hrozne. Uz zase vo mne prevláda ten hrozný strach co mi je.
Ta psychologicka mi este druhý krat neodpísala, aspon to tam neviem najst. Kukam ze aj ty si dost pises s nou, ale preco mne neodpise? 1 krat ano a druhý krat uz nie. Asi si neviem so mnou poradit. Ten tlak je hroza, neda mi to dýchat. Ja uz neviem co budem robit. Napis ako ty, ja si idem lahnut lebo nevladzem ani pisat. Ahojky

slavena

Ahoj Adka. No akurat sme prisli z dovolenky z Kovacovej. Bolo tam susper az na hrozny stav chatiek a kupaliska. Dosmiali sme sa tam. Chatka bola na krivo, taka z roku 5. Kupalisko nieco strasne. Nieco som tam chytila. Stale ma prehána a je mi na vracanie. Normalne ma oblievaju horuce poty. Nic nemozem jest, lebo hned bezim na zachod. Mala tak tiez a moj otec ten to mal uz tam. Ja som malaa len krce v bruchu a vyvrcholilo to dnes. Lezim cely den. S tym bytom to nie je take jednoduche. Dostala som ho do daru ako svadobny dar. Neviem co by otec na to keby som ho chcela predat. Nasi ked stavali chalupu zadlzili tento nas byt pozickou, takze 12 rokov sa ani neda predat. Aj ja by som najradsej vypadla od tial. Rodina vie ake mam problemy. Otec ma aj znamu psychiatricku, len nechcem este ist. Ak by mi bolo fakt uz moc zle tak by som isla. Na dovolenke som nemala ani pomyslenie na nic zle, ale ako nahle sme sa vratatili, zase sa mi to premieta dookola a nespim. Ale je to lepsie ako to bolo. Adka nevies mi nahodou poradait z coho je ten caj dracia slza? Myslim zlozenie byliniek. Ja to tam neviem najst. A ty ako sa mas? Mareaci to je nas rodinny klub zo Slovenska a Chiech. Zlati ludia z ktorimy sa citim fakt najlepsie a na nic zle nemyslim. Je to autot fiat marea vikend. Mavame dva krat do roka zrazy. Tento rok sme urobili aj rekord. Zisli sme sa 104 aut.My Zilincani sa stretavame castejsie opekacky, vylety a len tak sadnut si.

adka000

AHOJ SLAVENKA JA SA MAM UZ O COSI LEPSIE ,LEN UZ TRETI DEN MA BOLI HLAVA NO HRUZA.JA MAM TAKY POCIT ZE BY SI SA MALA Z TOHO BYTU ODSTAHOVAT ,ALE NIE JE TO AZ TAKE LAHKE JA VIEM ,ALE PRAVDEPODBNE TA TEN BYT DEPRIMUJE A NECITIS SA TAM DOBRE.a TEN STRACH A UZKOST TO PREJDE LEN TO TRVA DLHO .VER MI JA TO VIEM.ALE SOM RADA ZE VONKU TI JE DOBRE.A S MALOU TI NEPORADIM MOJ SYN BOL TAKY ISTY AKO TVOJA DCERA DO PIATICH ROKOCH TO BOL HOROR NO POTOM ISIEL DO SKOLKY A TERAZ JE ZLATUCKY NO MUSIS VYDRZAT.NO A ESTE MY VYSVETLY CO SU TO MAREATI ????

slavena

adka000 ahoj,

cakam na odpoved stale, ale nic. Na jedno mi uz odovedala. POtom sa ma pýtala ze co jedáva, a pijem a od vtedy nic. Alebo to mozno neviem tam najst. Neviem. Citim sa trosku lepsie, lebo vela chodime von. Premalovala som si byt,ktorý ma tak deprimoval. Len tu uzkost a strach pocitujem stale. Dcerka ked bola u babky na prazdninach, tak som doma makala az do rana do 3 aby som si stihla porobit vsetko co treba. Uz v stvrtok som bola taka vycerpana ze som doslova odpadla od unavy. Ale vikend sme prezili super. Boli sme s nasimi mareakmi z klubu fiatu na výlet v Bojniciach. Bolo super. S nimi zabudnem na vsetko zle. Uz v septembri nas caka celosvetový zraz marejek, tak sa tesim velmi. Hladala som ten cak dracia slza, ale je to moc drahe. Neviem ci obetovat peniaze, alebo zistit zlozenie a spravit si ho. Svokra sa venuje bylinkam. Stale mam taký pocit ked mam zhasnute, ze za mnou niekto stoji. Neviem preco. V noci pocuvam hudbu aby som zaspala. Rano vstanem dolámaná na hruzu. Malu si svokra vychválila aká bola dobra. Ked sme prisli pre nu skákala od radosti az mi vyhrkli slzy, tak sa z nas tesila. No len ked sme prisli domov, vsetko sa vratilo do starých kolaji. Je velmi zla. Ked nema po voli, hadze sa mi o zem, alebo strasne zacne plakat. Neviem ako ju prevychovat. Snazim sa jej to vysvetlit, ale nedari sa. Nechápe ma co jej vysvetlujem. Viem ze je este mala, ale uz pojde do skolky. Tak som zvedava. Ak vies porad. A ty ako sa mas, uz lepsie?

adka000

SLAVENKA ALZBEE TI TO NASLA TAK SI TAM TUKNI.URCITE TO POMOZE KED SA O TOMTO PROBLEME S NIEKYM POROZPRAVAS DRZIM NAM PALCE .

alzbee

slavena: tu je ta tema www.zdravie.sk
Drzim vam palce baby, aby ste sa zo vsetkeho co najskor dostali a konecne citili pohodu na dusicke:))

slavena

Ahoj Adka,

napises mi kde sa asi nachadza ta stranka uzkost v chrbtici? Nemozem to najst.
Kukam, ze mame fakt podobný osud. Ale zistila som, ze mi fakt pomaha pokec na fore. Je mi trochu lepsie. Diky a napis aj ty.