Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mužský anál

Príspevok v téme: Mužský anál
Oliver_FT

Čavte. Dopredu upozorňujem, že nie som gay, nikdy som nič nemal s chlapom, vidieť bozkavajúcich chlapov sa mi hnusí. Keď som sa niekedy ale sprchoval, lákalo ma vložiť, alebo strčiť si niečo do análneho otvoru a masturbovať (spraviť sa) pri tom...robieval som to občas...je to skôr otázka pre chlapov, či majú s takým niečím skúsenosť, alebo baby, či viete takéto niečo o svojich patrneroch. NIE som gay a s chlapom sa mi predstava hnusí. Mám frajerku už dlho.

wert

No ja to z manzlelkou robim pravidelne. Navrhla mi to ona a je to uzasne. Jej sa to velmi paci a sama mi obcas povie len tak ked sme sami daj si dole nohavice nech to trozku vylizem ritku a poroztahujem ti ju prstekmi. Velmi rada ma prstuje a fajci pri tom...

men

ano je to dobre a najme v noci.ale mam smolu lebo nemam štastie na dievkya tak nemam žiadnu dievku ktorej by som to navrhol aby mi to skusila urobyť.

janekMY33

ked si ho tam ja strcim sam nic to nerobi dokonca je to horsie ako bez neho ale keby mi ho tam vlozila zena no neviem

jednaHolka

ahoj aj moj priatel to ma rad ... vzdy ked mame spolu sex tak pouzivame rozne vybratory ....potom aj taku retiazku do zadocku a strasne ho to vzrusuje ..mne osobne to nevadi mne sa to paci ked ho mozem aj ja ,,vyprstovat,, :) a aaa tak krasne vzdycha chichi ...a to mal aj venusine gulicky ..ale na to povedal ze uz nie :D kks chudacik potom ho to bolelo

rozbuska1475

mam na zaludi take pierne prasklinky prosím vas poradte mi je to vazne ako sa to da liecit dakujem prosím rýchlo

Polaroid

Ivan112. Najdi si radsej priatela, to bude manzelku mrziet menej.

Andrejkake. Muz ma bod G v zadku? Vies co to vlastne ten bod G je? Citat,citat,citat a menej radit.

Oliver_FT. Kolko ludi tolko chuti, osobne si to neviem predstavit, lebo by mi to asociovalo homosexualitu, to je vsak moj problem :D Ale urcite nie je rozdiel medzi analom u zeny a u muza taky velky. Na internete najdes velmi vela pomocneho a naucneho materialu a myslim, ze ani nejake gay fora by nebolo najhorsie prezriet.

Ivan112

ahojte,nie som gay ale mužský anál by som rád vyskúšal..vibrátorom...manželka to nechce tak si musím nájst nejakú priatelku..