Mužský anál

Príspevok v téme: Mužský anál
Oliver_FT

Čavte. Dopredu upozorňujem, že nie som gay, nikdy som nič nemal s chlapom, vidieť bozkavajúcich chlapov sa mi hnusí. Keď som sa niekedy ale sprchoval, lákalo ma vložiť, alebo strčiť si niečo do análneho otvoru a masturbovať (spraviť sa) pri tom...robieval som to občas...je to skôr otázka pre chlapov, či majú s takým niečím skúsenosť, alebo baby, či viete takéto niečo o svojich patrneroch. NIE som gay a s chlapom sa mi predstava hnusí. Mám frajerku už dlho.

zemiak

ja ked drazdim anal tak som do 30 sekund spraveny... skusal som si tam davat nemenovane predmety, je to super. som na baby, niesom gay

sipik

zdravim, nemal som odvahu sa jej nato opytat len naraz som mal vypite a ruku som jej zaviedol priamo k analu.akokeby vedela co ma robit, nevahala a uz bola tam super to je...

laik11

tiež si to robievam pri onanovaní. Je to moc vzrušujúce. Ale bez dráždenia penisu som orgazmus ešte nedosiahol.

Oliver Eu

Neviem či máš byť kludna, či má sklony k bi...každý má nejaké to svoje tajomstvo. Ja som písal o sebe. Praktizujeme občas nejaké veci, ktoré sa mozu zdať iným ako úchylne. Vieme iba o tom my dvaja a tam to konci. Za to, že na vzrušujú hrátky okolo môjho análu, tak za seba Ti môžem povedať, že som čistý hetero a ináč to nikdy nebude. Ako je to s Tvojím priateľom, to Tí nepovie nik. Len on sám to vie.

Oliver_FT

tak Oliver myslíš,že je to v pohode a nemusím sa stresovať a nebodaj myslieť si,že je bi alebo niečo podobné? ..on sa za to hambil velmi predo mnou keď som to zistila,nikdy nechcel aby som sa to dozvedela a nikdy ma do ničoho takého nenútil..ale keď už to teraz viem už s tým nič nespravím a nič sa nevráti spať..je to tak a musím sa s tým naučiť žiť..možno práve to,že som to zistila a niečo také zdielame len my dvaja spolu náš vzťah posunie ďalej a ešte lepším smerom..určite to nechcem dáko silno praktizovať,ale čo ty vieš kam nás naše fantázie zavedú :)

Oliver Eu

Kiki, podľa mňa nemusíš mať divné pocity. V dnešnej dobe je už normálne pomaly všetko. Ja som chalan, mám priateľku. Raz pri orále ma prekvapila tým, že mi do zadku strčila prst. Ja som bol do 30 sekúnd hotový. To bol asi môj najsilnejší orgazmus v živote. Cítil som sa divne...ked prišlo vytriezvenie z tej slasti. Ale opakovali sme to potom este niekoľkokrát a užívali sme si to obaja, bez zábran. Teraz sme to už dlhšie neskúšali, nie je kde, ale chýba mi to.

KiKi7

ahojte,je to čerstvé..pred pár dnami som sa dozvedela o frajerovej minulosti a že pred tým jak sme boli spolu praktizoval podobné veci..pri masturbovaní na ženách si strkal umelý penis do zadku..v tej chvíly mi to prišlo úplne zvrátené,úchylné,gejské a zvláštne..velmi sme sa pohádali,ja som bola z toho zistenia znechutená a on sa za to velmi hambil a jak sme začali spolu chodit ten umelý penis vyhodil a už nič také nerobil..na hádku je najlepší sex a preto sme sa začali spolu hrať..no a pritom jak som mu to robila ústami ani neviem prečo,ale strčila som mu tam pár prstov..bolo to potom všetkom čudné,ale zároven vzrušujúce..asi som chcela byt toho súčastou alebo neviem už..na druhý den prišlo však vytriezvenie a ja som bola zmatená,kládla som si otázky či je moj frajer vobec normálny ked dačo také robil,či je úchylný..je to celé velmi zvláštna situácia ked na jednej strane viem,že je uplne najviac na ženské,ale robil takéto niečo..našla som toto forum a ako vidím neni jediný ktorého takáto myšlienka vzrušuje..ludia sa v dnešnej dobe hambia za niečo iné jak tento svet pokladá za normálne..tieš som z toho celého ešte zmatená a neviem čo si mám mysliet a preto žiadam o normálnu odpoved a radu..dakujem

Filip1985

Dá sa dosiahnuť orgazmus iba drážením análu. S priateľkou sme objednali tento vybrátor www.eroticke-pomucky.com

A je to super, keď som predhonení a riadne vzrušení a začnem tvrdo a rýchlo vybrovať s vybrátorom aby dráždil prostatu tak "vytečiem" nestrieka to tak ako orgazmus no netečie to ani tak ako kvápka lásky a viem asi 50% z ejakulatu takto iba zdáždením análu dostať von. Volá sa to tuším milking. Je to príjemné spestrenie a riadne unavujúce ppo tomto druhu orgazmu....

nikoolka

chcem sa spýtať chlapov ci sa im niekedy podarilo dosiahnuť orgazmus iba dráždením análu s mojím sme to skúšali draždila som mu prostatu dokonca aj moj vybrátor raz dokázal mať v sebe ale všetko ho to len vzrušilo trošku som mu držala a hladkala ale i tak mu to nesstačilo nevravím že to nefunguje draždilo ho to ale je nejaký sposob ako mu urobyť orgazmus bez dotyku penisu::??? u žien sa da povedať tri akoby sposobou ako dosiahnuť orgazmus: draždenie klitorisu , draždenie bodu G a samotny sex s pekne hrubým a velkým penisom či vybrátorom... mám pravdu... odpovedzte mi prosím