Mužský anál

Príspevok v téme: Mužský anál
Oliver_FT

Čavte. Dopredu upozorňujem, že nie som gay, nikdy som nič nemal s chlapom, vidieť bozkavajúcich chlapov sa mi hnusí. Keď som sa niekedy ale sprchoval, lákalo ma vložiť, alebo strčiť si niečo do análneho otvoru a masturbovať (spraviť sa) pri tom...robieval som to občas...je to skôr otázka pre chlapov, či majú s takým niečím skúsenosť, alebo baby, či viete takéto niečo o svojich patrneroch. NIE som gay a s chlapom sa mi predstava hnusí. Mám frajerku už dlho.

:-))))))

Ano moj priatel to tiež velmi oblubuje , samozrejme , že nie vzdy ma nato naladu a chut ale ked ju dostane , tak si to riadne užíva a ja s ním :-)

cicamica31

Ahojte,mam aj ja taketo skusenosti som vydata 13 rokov a manzel to chcel do analu tak som kupila penis ako pre lezbicky a velmi sa mu to pacilo ked som mu ho tam dala a pritom som mu robila oral.Zo zaciatku som mala pocit ze je to zvrhle nie prilis muzske no ak su obaja partneri spokojny a spestri to ich sexualny zivot tak preco nie

AdamKrt

pohoršená:

no a co ? Ved muz to zene tiez moze robit prstom /naviac muz pouziva aj penis/, tak ked je to naopak, je to taky problem ?

tae

Pohorsena, no tak, trochu tolerancie by nezaskodilo, neznamena, ze ked Tebe sa nieco take nepaci, ze musis inych za to odsudzovat, sexualne hry su prirodzenou vecou a vsetko co jednotlivcom alebo aj obidvom partnerom robi potesenie, je dovolene, nic nie je hriech ani hanba, ani nie je to nic zvratene, su iba zabrany a predsudky, pravdaze mnohym staci stale rovnaky klasicky sposob, parkrat dnu a von a mnohi sa ani nesnazia o obojstranne uspokojenie, to je v poriadku, ked im to vyhovuje a staci ku stastiu, prieskumy hovoria, cim je clovek na vyssej intelektualnej urovni, tym viac je pristupny na podobne sposoby milovania

pohoršená

Všetci tu zdôrazňujete, že nie ste gayovia, podľa mňa ste, ináč by sa vám to hnusilo. A nepochopím, prečo sa normálne ženy takto ponižujú a strkajú prsty svojim partnerom do zadku, bolo by to super aj vtedy, keby vám pustil .... do ksichtu? Keď už teraz neviete, čo by ste si kam strčili, čo budete robiť napríklad po päťdesiatke - keď už teraz máte všetko odskúšané. A tomuto sa hovorí "láska", fuj!

chris021

rozbuska1475-nie nemusis sa bar, spytal som sa brata co je urolog a sam mi povedal ze je to vnutorny tlak co sa stava pri pri sebemensom strese....malokedy to zmizne ale nebyva to dlho...

chris021

Mily oliver, poviem ti to narovinu, som gay a ano pritahuju ma chalani...Vysvetlim ti to jednoducho teda to co mi povedaal sam lekar ked som mal podobny problem...Chalani teda muzi maju v analnom otvore urcity stimul podobny u zien v posve...teda je normalne ked ta to vzrusuje...pokial vies ako na to...

Joe123

Zdravim mne sa analna stimulacia ties velmi paci. Prisiel som na to v sprche s prstikom a od vtedy sa niekedy k tomu vratim je to velmi intezivne a vrzusujuce hlavne ked sa mi snim pohra moja priatelka. Jej sa to tiez velmi paci ale moc jej to este s prstikmi nejde, ale nevzdava sa ;) Davnejsie som skusal vselico na drazdenie analu od roznych predmetov roznych hrubok ale nakoniec najviac sa mi osvecil maly vybratorcek s ktorym si drazdim Gcko pri stimulaci penisu. Vzrusuje ma aj ked si roztahujem dierku nejakym vecim predmetom ... ale to len do bodu kym to nieje bolestive potom to poriesim prstikom. Na nete som cital o tom ze niekedy pri stimulovani prostaty dosiahne chlap orgazmus bez stimulacie penisu .. no mne sa to este nepodaril ale chcel by som to raz vyskust len este neviem presne ako. Takze tak to boli moje postrehy :) Analik je zaujimavy a vzrusujuci tak sa nebojte a skusajte je to prijemne spestrenie partnerskych hratok.

ta3

Ano, je velmi vzrusujuce zapojit pri zmyselnych sexualnych hrach aj analny otvor, ja som isty cas pri masturbacii pouzivala vibrator s dvomi hrotmi, jeden velky pre vaginu a druhy mensi pre anal, bolo to mimoriadne vzrusujuce, ale nepotrebujete specialny vibrator, aj prst postaci. Muzov mimoriadne vzrusuje kombinacia stimulovania penisu ustami a sucasne vsunutie prstu do analu a ak sa Vam podari najst jeho G bod a jemne ho drazdit (ale pozor, stimulacia G bodu musi byt naozaj velmi jemna, inak je to bolestive), nevymeni Vas za nic na svete. Zasada pri drazdeni analu je pouzitie lubrikacneho kremu pre analny sex a gumennu rukavicu, ak nie je poruke chirurgicka rukavica, mozete pouzit aj kondom.