JE to krutee...:((

Príspevok v téme: JE to krutee...:((
roxana2

Preco Boh dopustil aby sa stala ta tragedia na Pohode???? Ved tí ludia nespravili nikomu nic zle , chceli sa iba zabavat.. Aj ja som velmi chcela ist na ten festival.. Aj ja som mohla byt medzi nimi.. Preco musia zomierat mladí ludia kt maju kopu planov , priatelov a zivot pred sebou??? :((( Som z toho strasne smutna... :(

laskonka

Boh ne-e-xis-tu-je. Tak si nedavaj taketo zbytocne otazky a staraj sa tak o seba, aby sa ti tiez nieco taketo nestalo... Lebo je jedna vec, ze je to smutne, ale druha vec je ta, ze sa netreba zatazovat vecami, ktore ty nikdy nezmenis.

radca

Napisem trochu filozofie prebratej od inych aj ked nie som veriaci. Boh podla veriacich stvoril cloveka na svoju podobu- to znamena, ze mu dal moznost samemu o veciach rozhodovat. Preto nechava rozhodovanie na cloveku a to aj rozhodnutia dobre a aj tie zle.

doubledog

kazdy clovek spravil nieco zle
a smrt je sucastou zivota
je to normalna vec, padne stlp, zabije cloveka pod nim
nic specialne

nevies dna, ani hodinu

AdamKrt

Jeden pesnickovy klip konci takym zaberom na mesto, jeho okolie, kontinent, oceany, celu zem, nasu slnecnu sustavu, nasu glalaxiu a to cele je iba taka mala gulicka v rukach maleho dietata, ktore si hra s niekolkymi takymito gulickami.

Myslism, ze to dobre vystihuje podstatu cloveka. Ze sme iba take zrnko piesku v mori puste... Ze dolezite a nedolezite, dobre a zle, male a velke je silne subjektivne.

alzbee

No ved samozrejme, ja tym nechcem na nikoho utocit, ani nic podobne:)) len proste vzdy, ked sa stane tragedia, tak si ludia kladu otazku, ze ako to Boh mohol dopustit...a mne ta otazka pripada byt taka nezodpovedatelna, kedze Boh podla mna naozaj nema s tymi tragediami nic spolocne. Keby mal, tak to by sme ho mohli rovno nazvat Satanom-ved tolko tragedii, co sa deje a az by ich mal on na svedomi...

syselka

kazdy ma na to iny nazor.A preto sa mi toto forum paci.Kazdy si tu povie svoj nazor.A vobec mne nevadi ze niekto ma iny nazor.Tu si ihc mozeme navzajom zamenit :)

alzbee

Ja ako neveriaca (respektive verim vo vyssie sily, ale nenazyvam ich Bohom) poviem k tomu tolko, ze naco sem vobec Boha tahate?...az vysetrovanie ukaze, ci bolo na vine len pocasie alebo zlyhal aj ludsky faktor. A treba verit, ze ten, kto je zato zodpovedny, sa trestu aj docka. Myslim, ze hocjaka tragedia nema s Bohom nic spolocne. Vzdy je to suhra udalosti, bytia v nespravnom case na nespravnom mieste...zial, aj taky je zivot...

syselka

presne.Nepovieme dakujem bohovi ze som nastastie na konec nesla na ten festival a zachranila som si zivot.Nie zvali vinu na boha ze on to zapricinil.Nie je to trocha nespravodlive?