JE to krutee...:((

Príspevok v téme: JE to krutee...:((
roxana2

Preco Boh dopustil aby sa stala ta tragedia na Pohode???? Ved tí ludia nespravili nikomu nic zle , chceli sa iba zabavat.. Aj ja som velmi chcela ist na ten festival.. Aj ja som mohla byt medzi nimi.. Preco musia zomierat mladí ludia kt maju kopu planov , priatelov a zivot pred sebou??? :((( Som z toho strasne smutna... :(

rita23

suhlasim s beb, a doplnim, nestastia sa stavaju, co maju povedat pribuzni tych, ktori zahynuli pri padoch lietadla (za posledny mesiac a pol zahynulo vyse 500 ludi len tam), je to smutne. Inak tvoj prispevok roxana vyznieva, ako by ten chlapec, ktory na pohode zahynul ti bola blizka osoba. Ak nie, takto zle by si sa mala citit pri kazdej katastrofe, kde niekto zahynie. Skoda len, ze na Boha si ludia spomenu, ked je zle, ale pokial sa im dari, alebo su zdravi, tak o nom mnohi ani nevedia.

beb

Jasné, že je to, čo sa stalo smutné, ale nechápem, prečo zase treba hľadať vinu u Boha. To je najjednoduchšie- zvaliť vinu za každé nešťastie na Boha. Vyzerá to tak, že vtedy sa Boh ľuďom hodí. Ak nie je tak, ako si to predstavujeme nahádžeme všetko na Boha. Len sa treba trochu zamyslieť nad klímou, výkyvmi počasia, katastrofami a nájdeme príčinu a to, že za mnohými vecami je človek- jeho nedbanlivosť, netolerancia, túžba po moci, po peniazoch a mohla by som pokračovať.Toľko môj skromný názor.

milovna

milujem,ked niekto zadre ze preco boh dopustil niecoo....ved ako to moze niekto povedat?nechcem sa dotknut niekoho kto veri,ale ved je to smiesne.boh s tym absolutne nic nema.je to proste nahoda co sa stane vo svete.mohol za to vietor a za vietor mohlo slnko,bo bolo riadne horuco.je to proste zivot,na ktory si treba zvykat.uprimnu sustrast tomu,co zahynul a je mi vel i luto co sa stalo ostatnym.dufam,ze sa rychlo z toho najhorsieho dostanu.

Azuriitko

Podľa mňa je existencia Boha logicky nevyvrátiteľná. Ale kto neverí, jeho vec. Každopádne jara má pravdu. Boh nemôže za to, že zlyhal človek. A že nezabránil nešťastiu? Ktovie koľkých možno zachránil? Koľko nešťastí odvrátil? Ale to sa môžme ťažko dozvedieť ak sa neuskutočnili. Proste roxana2, ber to tak, že je skvelé že nezahynulo viac ľudí, je smutné, že niekto zomrel, ale smrť patrí k životu. A môže postihnúť kdekoho nezávisle od veku, zásluh, či populárnosti.

alzbee

jajka001_: diky jajka:)..cloveku to az neskor zapne, ze ake mal vlastne stastie..aj moji znami su v poriadku. Teda aspon ti, na ktorych mam kontakt...a ti, na ktorych kontakt nemam su dufam tiez ok..