Dobry zubar v Nitre

Chasia

Mudr. JURKOVICOVU urcite neodporucam...sestricka neskutocne neochotna s otrasnym pristupom a praca p. doktorky na zaplakanie...ale ta sa aspon snazi milo tvarit...

Marianna304

Dobrý deň. Rada by som znova obnoviť túto tému, hľadám dobrého zubára v Nitre, ak by ste sa podelili o svoje názory. Ďakujem :).

Dano Z

Ahojte, podla mna je jednoznacne najlepsi v Nitre Mudr Michal Stanko. Robi na zeleznicnej stanici ale mozno sa uz prestahoval do Mlynariec lebo som dlho nebol un ho. Ale neviem vam povedat ci este prijma novych ludi. Ale super pristup a velka profesionalita. Urcite odporucam.

Máškaa

Ahojte, rozmýšľam nad Dr.Hechtom. Neviete prosim koľko berie za zubnú plombu? Chcela by som k nemu prejsť. Ďakujem.

nazordopoctu

Jeho otec neordinuje, odišiel a namiesto neho nastúpil mladší. Ja som od neho odišla, necítila som sa v tej ordinácii dobre...

Bubliii

Ja chodím k Rumanovskému ml. Neviem, či jeho otec ešte ordinuje, ale nepočula som zatiaľ na nich nič zlé. Ja som spokojná.

hnnn

ja som MUDr. Hechtovi zatial na chut neprisla. a som velmi prekvapena ked niekto chvali jeho profesionalitu a ludsky pristup. jednine ze by mal dve tvare :)

cordelia

rozmýšľam, že prejdem MUDr. Hechtovi. bola som začiatkom januára na pohotovosti u MUDr. Michalíka. absolútne spokojná, prístupom aj prácou, ale žiaľ má veľa pacientov a nemôže ma zobrať na stálo. a platila som u neho tretinovú cenu toho, čo u svojej zubárky. mimochodom tá moja má najhoršiu povesť v celej Nitre. odišla by som o nej, len mám problém si nájsť nového zubára.