ja asi nenajdem poriadneho zubara, prosim poradte mi, zubky si cistim poriadne, len sa mi dako kazia velmi.. daky super doktor, co by nielen zobral rad peniazky ale aj rad pomohol..viete o niekom takom v nitre ?
Dobry zubar v Nitre
blondula, kartu ti u zubara netreba, vsak on si to vsetko prezrie, kde mas plomby atd. Normalne sa k nemu prihlas a byvalej zubarke oznam, ze si uz inde (ak chces-lebo vybavit to moze aj ten novy zubar). Akonahle podpises zmluvu s novym, na co mas pravo, tak ta poistovna bude evidovat uz u neho.
Blondula,ten novy moderny zubar je niektory zo spominanych? Aj ja hladam sikovneho zubara v Nitre.
ked je rec o zubaroch... ja chcem zmenit zubara,ale pocula som,ze moja zubarka nechce vydavat karty.mam vyhliadnuteho noveho,moderneho zubara.ked jej pojdem povedat,ze napriklad cestujem do zahranicia,co nie je pravda,kartu mi zrusi a mozem ist k druhemu ???
Dost ludi z nitry :D ja navstevujem na parovciach zubarku ordoghovu ... tusim tak sa to pise ale niesom velmi spokojny ..
My chodíme k Stankovi, ktorý je pri vlakovej stanici - www.drstanko.sk
dlhe roky chodim k mudr.hechtovej a naposledy som bola u jej syna mudr.hechta a mozem povedat ze som spokojna...ale hlavne s pani doktorkou!!! sice je drahsia ako bezne, ale po jej osetreni mam zuby v skvelom stave! stoji za to.
Mudr. Michalík v Nitre,ako ho tu niekto chváli. Ja som k nemu chodila, bola som zo začiatku ohúrená. Má to pekné, čisté a hlavne čistí prístroje poctivo a dezinfikuje, ale inak to je veľmi zlý zubár a človek. Pýtal peniaze za preventívnu prehliadku a chce si v prvom rade zarobiť peniaze na každom. On je schopný vŕtať aj dobré zuby , len aby mal peniaze. Je to skrátka zubár pre peniaze, čo sa tvári, že zubár pre pacienta. Rýchlo od neho preč.
Mudr. Hecht je sikovny, ma aj stranku www.hhdental.sk
Najlepším zubárom v Nitre je jednoznačne doktor Michalík!
Ako jeden z mála nepoužíva zastaralé komunistické metódy a pacient je u neho na prvom mieste! Dokonca aj rontgen mi odporučil nový s nízkou dávkou žiarenia.
Prosím poradíte mi dobrého zubára v Nitre? Ďakujem