Chcem sa spytat, ci niekomu pomohol psychiater. Ale konkretne. Hoci aj liekmi, ak to bolo nevyhnutne. Ja mam zatial skusenosti len s psychologmi a poviem vam, nic moc... Vyrozpravat sa mi nerata, lebo tymto sa moje problemy nevyriesia. Chystam sa k psychiatrovi s vierou, ze mi pomoze. Trpim socialnou fobiou, depresiami a panickou poruchou. Nebolo to takto vzdy, vyhrotilo sa to pred par tyzdnami, odkedy nechodievam vobec von a chcem s tym uz nieco urobit. Nechcem oblbovaky, ale lieky, ktore skutocne pomozu. Tak co, pomohli vam psychiatri?
Psychiatri - pomohli vam?
Pride prvy schizofrenik na zem a zacne rozpravat vsetci pocuju bludy a myslia si ze je blazon zacnu opakovat a svet dostane rec...Pride na zem druhy schizofrenik mojzis pocuje v hlave hlas boha a ma halucionaciu vidi kralovstvo nebeske vsetkym to povie a svet dostane boha vieru a nabozenstvo ...Pride na svet treti schizofrenik nostradamus predpovie buducnost ktora sa naozaj stane vsetci pochopia ze mozog sa vyvija a je schopny vsetkeho len psychiatri nie zacnu do nich pchat lieky alebo im vypracu hlavu elektrosokmi ...jeden schizofrenik sa naserie a spacha sebevrazdu pride do neba a pyta sa boha naco ma posielas na zem ked ja im len davam a oni ma terorizuju boh sa usmeje a povie uz ta tam neposlem nech si ludia poradia sami:)
Mne psychiater pomohol som v podstate az na male zaseky v pohode. A reci, ze su psychiatri kokoti su kokotiny. Ako povedal moj psychos, ak ak ja nepomozem, tak uz iba boh.
@ nedôverčivý: pri psichiatričke som ešte nebol, má dovolenku, no som objednaný a očakávam, že dostanem lieky. Dokument som si síce nepozrel celý, ale čo myslíš pod pojmom "iný alternatívny spôsob"?
Vážení.
Pozrite si ako to vo svete psychiatrie funguje a potom sa radšej pokúste dostať z problémov iným alternatívnym spôsobom.
www.cez-okno.net
Prva psychitricka bola sice uznavana, ale nic mi poriadne nevysvetlila, predpisala nejake lieky (oblbovaky), ktore som uzivala len kratko. Ta mi nepomohla. Potom som zasla za inym psychiatrom a ten mi pomohol, predpisal mi adekvatnu liecbu,navrhol psychoterapiu, ktora bola uspesna. Ide o to, najst si dobreho lekara a spolupracovat.
mne pomohli na depresiu užívam antidepresíva, a život je fajn, síce s liekmi, ale dá sa
Mne pomohli , som pochopil ze pomoct si musim sam
Barbora, najprv si nájdi niektorého psychiatra podľa zoznamu, potom mu zavolaj, aj tak sú niekde čakacie doby a povie Ti, či potrebuje, alebo nepotrebuje vymený lístok.