opalenie podla plaviek

Príspevok v téme: opalenie podla plaviek
cikitkaaa

je to trapne podla vas? lebo ja sa nedokazem opalovat ked mam na sebe plavky aspon vrch nech mam dole. koli tomu ani na kupalisko nechodim a myslim si ze je hrozne ked ma niekto biely zadok a prsia ani pred priatelom by som sa tak neukazala... co vy na to?a inak mam 21 rokov ... to len pre info kebyze s anikomu zdalo ze je to taky "detskyL"problem, jednoducho sa citim hrozne ked mam bedrove nohavice troska sa zohnem a vykukne mi odtial biely zadok.. alebo ked mam obleceny nejaky top a biele pruzky od ramienok.. no hroza...takze ked sa opalujem len doma na zahradke uz asi druhy rok. a samozrejme je ine ked som niekde pri mori, ale aj tam sa da opalovat hore bez... tak..? aky mate na to nazor

usiko

ok, chcela si nazor, tak moj nazor,

myslim, ze je to este zmyslanie dietata, lebo dospely clovek, ktory ma kopec starosti, zodpovednosti a povinnosti a robi nieco zmysluplne, takto neuvazuje....ale to ta nechcem odsudzovat, aj ja som taka bola, takze ta plne chapem...teraz je to inak, mam ine priority, ine hodnoty a skveleho priatela, ktoremu je stokrat jedno, ci mam na prsiach biele bikiny alebo ci mam biely zadok....aj ked ma obcas napadne, ze ako to vypada, ked mam nejake tie miesta biele, jeho neha a laska mi ukazu, ze su to somariny...takze zhrnutie - opaluj sa hore aj dole bez, uzi si zivot, kym ho mas taky bezstarostny, potom sama prides na to, ze sa neoplati na to ani pomysliet lebo je to nepodstatne....

inak, dufam ze saopalujes s kremom s faktorom aspon 15...pretoze nechces vypadat v 30-tke ako 40-rocna vyschnuta chudera...a vela tekutin....a ides.....maj sa krasne a uzi si slnka, kym ho tu mame...cez vikend ma vraj prsat....