je to trapne podla vas? lebo ja sa nedokazem opalovat ked mam na sebe plavky aspon vrch nech mam dole. koli tomu ani na kupalisko nechodim a myslim si ze je hrozne ked ma niekto biely zadok a prsia ani pred priatelom by som sa tak neukazala... co vy na to?a inak mam 21 rokov ... to len pre info kebyze s anikomu zdalo ze je to taky "detskyL"problem, jednoducho sa citim hrozne ked mam bedrove nohavice troska sa zohnem a vykukne mi odtial biely zadok.. alebo ked mam obleceny nejaky top a biele pruzky od ramienok.. no hroza...takze ked sa opalujem len doma na zahradke uz asi druhy rok. a samozrejme je ine ked som niekde pri mori, ale aj tam sa da opalovat hore bez... tak..? aky mate na to nazor
opalenie podla plaviek
jednozancne hore bez..ved tie biele ramienka su otrasne...a pri mori iba tanga...len skoda ze nemame more, kde je to normal..tu by som sa hanbila..pri mori no problem
...samozrejme ze budem robit posla svojho :) ked sa niekomu tie biele miesta pacia tak nech sa im to paci, no mne sa to nepaci... mne je to blbe ked si dam nejaky top a vidno mi biele miesta . tak sa opalujem aspon hore bez... a co je na tom povrchne ze niektory chlap nema rad ked sa dievca o seba nestara? vam sa paci ked je chlap neoholeny spoceny s tyzdnovym trickom?no mne teda nie, niesom chlap ale aj o mne chlapi mozu koli tomuto povedat ze som povrchna...ale to uz je ina tema...
Podla mna to trapne nie je...aspon mi priatel v tme najde didky, ked su biele a svietia :D :D
pardon ten prispevok o 16:18 som pisala je a nie cikitkaaa, len som sa pomylila, pardon :)
miccka neviem k comu smeroval tvoj prispevok ja som odpovedal na otazku millli - Vnimaju muzi to, ked sa pre nich pekne oblecieme - ze ano vnimame neviem co je na tom povrchne...
Neviem, mne sa podla prispevkov zdalo, ze skor steve je povrchny, ako robak. Zo mna sa zvyknu solariove hnede, akoze kamosky, smiat, ze ako to, ze som biela aj v lete, ale ja ich mozem kaslat. Oni budu mat o par rokov skor znicenu pokozku. Ja mam proste bielu pokozku, ktora ani za svet nechce zhnednut. Nanajvys scervenie, ale zakratko je opat biela. Cize ja som s opalovanim dobrovolne skoncila.
no mne sa tiez nepaci ked mam biele miesta, ale nie kvoli frajerovi ale kvoli sebe, ale teraz sa nemienim opalovat hore ani dole bez :) ked mam obelcene hocico tak to nevidno, opalujems a tak ze mam ramienka od plaviek zasunute, ale plavky mi prsia zakryvaju, aj ked nie cele. ved pokozka ktora nie je denne vystavovana slnko je dost citliva, a este ku tomu bradavky, jedno z najcitlivejsich miest, a su niekolkonasobne citlivejsie na slnko a tak znasobuju riziko rakoviny koze. no ale tak je to tvoja vec, ja osobne nechapem co chces touto temou docielit, lebo aj tak si myslim ze budes robit podla svojho :) prijeme opalovanie a hlavne pevne zdravie! :)
bibba: k tvojmu komentu, že nieje nič horšie ako biele miesta preto chodíš do solárka by som napísala asi toľko, že nieje nič horšie ako solárko...
cikitkaaa: na to, že máš 21 rokov, riešiš dosť dobré banalitky... mať tvoje starosti, asi umriem od šťastia :D
dúfam, že používaš aspon opalovací krém, keď si už opaluješ nahé prsia...
robak teda fakt povrchnost ti nechyba...tebe by sa lubilo keby ti baba povie ze vies co nepaci sa mi ze mas bielu cikulu, trocha sa tam opal ne lebo vyzeras jak debil ked niesi rovnomerne opaleny..