Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

opalenie podla plaviek

Príspevok v téme: opalenie podla plaviek
cikitkaaa

je to trapne podla vas? lebo ja sa nedokazem opalovat ked mam na sebe plavky aspon vrch nech mam dole. koli tomu ani na kupalisko nechodim a myslim si ze je hrozne ked ma niekto biely zadok a prsia ani pred priatelom by som sa tak neukazala... co vy na to?a inak mam 21 rokov ... to len pre info kebyze s anikomu zdalo ze je to taky "detskyL"problem, jednoducho sa citim hrozne ked mam bedrove nohavice troska sa zohnem a vykukne mi odtial biely zadok.. alebo ked mam obleceny nejaky top a biele pruzky od ramienok.. no hroza...takze ked sa opalujem len doma na zahradke uz asi druhy rok. a samozrejme je ine ked som niekde pri mori, ale aj tam sa da opalovat hore bez... tak..? aky mate na to nazor

micaa

Nevydrzim si lahnut na slnko a len tak sa opalovat. Ja pritom potrebujem nieco robit, najme pri/vo vode. Takze sa opalujem vtedy ked sa aj kupem. Kedze som medzi ludmi, mam plavky. Tym padom mam biele miesta a dost kontrestuju s mojou "ciernou" pokozkou. Ale priatelovi je to jedno, rovnako ako aj mne, aspon vie, kam ma ist :D...

Ema132

je jasne, ze cele rovnomerne opalene telo posobi ovela krajsie ako s bielymi castami neopalenymi:) ja sa opalujem hore bez v tangacovych plavkach...takze biely zadok nemam a ten predok nejak prezijem:D na kupko chodim v normalnych:)nejak extra moc to zas neriesim:) ale v quelle maju plavky cez ktore ta opali lenze su dost skarede:)

Rastiq

Mno ja mam bledu pokozku som modrooky blondak aj mne zvykne opalenie po plavkach dolu zostavat cely rok a teraz ten babsky vrch bude opaleny cely rok ? To ani v satni na telocviku sa nebudem moct prezliekat jezis :-( ..a ako to vyzera uz aj keby som to chcel opalit inak neda sa ved neni slnko teraz a je coraz slabsie a tie babske plavky som opalil akurat ako bolo Jul a cez obed cize uplne silno je to opalene a cele dni

oukydouky

Tak ostatnu cast tela si zakry :D :D za kolko ti to zmizne, to ti veru neviem poradit...zalezi, aky mas typ pokozky. Ja napriklad, ked sa opalim, tak mi to vidno az do dalsieho leta..samozrejme je to postupne bledsie, az nakoniec blede, ale stale tmavsie, nez to, co som vobec nemala opalene :D a aspon mas ponaucenie do buducnosti, ze na taketo stavky netreba pristupit :))

Rastiq

Balkón mame na severnej strane, ak to aj budem uz cele opalovat, bude vidno stale rozdiel, lebo tmave okolo bude este tmavsie a neopalene bude cervenat asi radsej uz vobec neopalovat a nech pomaly mizne ? Ako dlho asi ? 2 mesiace ? to by mozno stacilo

oukydouky

Aj ja byvam v panelaku a ked nemam s kym ist na kupko, tak sa vykotim na balkon a tam sa opalujem:) ale samozrejme tam nesvieti cely den slnko...iba nejake dve, tri hodiny...

Rastiq

To sa neda, vsetci by videli ze mam opalene babske plavky a prsia ziadne, kukali by po mne a rehotali by sa lebo to by uz zistili ze som chalan s opalenymi babskymi plavkami.