ahojte, chcem len poradit vsetkym babam, a mozno aj chalanom, ktory maju problem s oralom, kupte si durex play cherry, teraz novinka... a nebudete sa vediet odtrhnut... je to potom sladucke ako lizatko a nema ziadny cukor... ja som vzdy musela mat velku chut aby som to frajerovi spravila a skusala som vselijake gely ale tento ma dostal do kolien... fakt vyskusajte...
a pouzila uz niektora z vas ten durex play O ?
Durex play
dnes som tento zazrak videla v DM-ke, bol tam aj tester... neodolala som a ochutnala... neviem, ale mne to absolutne nechutilo, skusim niekde najst tu pinacoladu
Problem s tymito lubrikantami je v tom, ze ak niekto pouziva chemicku antikoncepciu ako Pharmatex, tak sa to neodporuca kombinovat...
účinky???no účinok je asi taký že ked to vmasíruješ na klitoris asi tak pochvíli príde taký chlad a do toho aj také teplo proste naraz..milovanie prebehlo ako normálne to ti to len o to viac spríjemní..
Aky YAM ?
Aha, tak to by som potom nechcel. Pretoze pri rychlom vzruseni by bolo sice mozno vyvrcholenie rychlejsie, ci intenzivnejsie, ale to milovanie by bolo u konca asi tiez rychlejsie a o to mi nejde.
Ako hovori jedno stare prislovie, neviem - ci si ho uz dobre pamatam: "Neni dolezity ciel, ale cesta. Cesta je cielom."
ladybird: a pri com si ho skusila, pri orale ? Popis ucinok...
hm..tak toto je zaujímavá téma..ale tak ja cem ti len povedať že som skúsila ten gél Durex play O..a keby som ho mala kúpiť zase tak ho kúpim..niečo také som asi ešte nezažila odporúčam vyskúšať!!! :D