ahojte, chcem len poradit vsetkym babam, a mozno aj chalanom, ktory maju problem s oralom, kupte si durex play cherry, teraz novinka... a nebudete sa vediet odtrhnut... je to potom sladucke ako lizatko a nema ziadny cukor... ja som vzdy musela mat velku chut aby som to frajerovi spravila a skusala som vselijake gely ale tento ma dostal do kolien... fakt vyskusajte...
a pouzila uz niektora z vas ten durex play O ?
Durex play
wewusa:
ale ten gel je na mazanie, aby sa ulahcil pohlavny styk. To neni potravina. Na tie su prisnejsie normy.... Oni to predsa nepredavaju na jedenie ;-)
kupis bud v lekarni alebo v tescu, hypernove, dmke... myslim ze vsade v drogerii
vôbec nieje dobrý, mám ho kúpený a chutí príšerne .. nepoužívame ho na orál, iba na sex ..
A kde také dostať kúpiť?
tie gely su vyrobene na baze vody a nemozu byt zdraviu skodlive, inak by nemohli ist do predaja...
úha.To ma oslovilo..určite to vyskúšam:)
Nechcem kazit radost, ale to tusim neni potravina, ale nejake ochutene mazadlo. Dvakrat zdraviu prospesne to isto nebude.
Vsak pri orale sa da robit vseliako - dat si tam medik, cokoladu, pikao, ci namocit do nejakeho chutneho napoja, potriet rozmixovanym ovocim, oblozit jahodami, jednoducho vselico...
Tak naco by si clovek mal prehltat nejaku chemiu, ktora neni potravinou ????
hej hej... ale ked ho das menej je to chutnejsie, lebo ked je toho viac, tak je to az take do stiplava... a maju aj prichut pinacolada... tak to bude asi dalsi ktory "ochutname"
Nepropagujem... len viem ze nie jedna baba ma problem s oralnym sexom a nie len baba teda.. nie kazdy tomu vie prist na chut a toto je nieco co u mna zmenilo pohlad na oral o 180stupnov, fakt...